Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тай Пін Хоу Куй, Ватажок Мавп з Тайпін.
Аромат: спокійний, квітковий, з вираженою нотою орхідеї
Смак: густий, освіжаючий, м'який, гладкий, з нотами свіжої зелені і горіхів, легкою фруктовою кислинкою
Післясмак: солодкуватий, багатий, квітковий, тривалий, ніжний
Колір настою: жовто-зелений
Дія: м'яко бадьорить, додає сил і енергії, допомагає внутрішньо зібратися, підвищує концентрацію уваги
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Цей дивовижний гігантський зелений чай неможливо сплутати ні з яким іншим. Тай Пін Хоу Куй (друга назва Ватажок Мавп з Тай Пін) виготовляють з початку ХХ століття в провінції Аньхой, повіт Тайпін, з особливого крупнолистового сорту чайного дерева, яке не зустрічається більше ніде. У цьому харизматичному чаї унікально все: зовнішній вигляд, аромат і смак, трудомістка технологія виробництва. Збирають чай Ватажок Мавп тільки раз на рік - ранньої весни.
Тай Пін Хоу Куй дуже зручний в приготуванні: досить покласти гігантські листя в стакан або чашку і залити їх гарячою водою наполовину, потім додати воду до верху через 2 хвилини. Найкраще насолоджуватися цим чаєм, заварюючи його в високому скляному стакані - його велике листя надзвичайно красиве!
Спробуйте заварити цей зелений чай особливим чином: покладіть в стакан з сухим чаєм пару кубиків льоду і залийте гарячою водою. Вважається, що при такому способі заварювання він розкривається найкращим чином.
Увага! Чай має сильний тонізуючий ефект – краще споживати в першій половині дня.
Придбати свіжий зелений чай можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (097)-396-13-69.
Доставка новою поштою.
Як заварювати чай Тай Пін
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.
6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.
7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.
Приємних чаювань!