Кількість
|
Вартість
|
||
|
Синоніми: Кукіча, Карігане, Шираоре, Боуча
Аромат: легкий, з нотками ледь підсушеного весняного різнотрав'я, з вершково - горіховим відтінком.
Смак: ніжний, солодкуватий, з нотками мигдалю.
Післясмак: солодкувате, тривалий, свіже.
Колір настою: золотисто - зелений.
Дія: цей чай особливо цінується за низький вміст кофеїну, тому Кукіча ідеальний для людей, які цінують м'який зелений чай! Він заспокоює думки, упорядковує нервову і серцево - судинну систему, володіє антидепресивними властивостями.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Завдяки високому вмісту катехінів чудово очищає організм від шкідливих накопичень, нормалізує обмін речовин, покращує стан шкіри, підвищує імунітет, має антисептичні властивості.
Кукіча має солодкий відтінок у смаку, це пов'язано з високим вмістом амінокислоти L-теаніна. Причина цього полягає в тому, що L-теанин природним чином виробляється в коренях, а звідти він надходить в листя через стебло.
Високий вміст L-теаніна, користь якого складно переоцінити, і низький вміст кофеїну виражається в солодкуватому смаку кукіча з невеликою гіркуватістю. Цей чай, завдяки своїм корисним властивостям і низькому вмісту кофеїну (теїн) дуже популярний в Японії і використовується для створення оздоровчих напоїв для дітей.
Кукіча приємно пити протягом всього дня і ввечері, для зняття втоми після роботи.
Придбати Японський чай можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.
Як заварювати чай Кукіча
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.
6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.
7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.
Приємних чаювань!