Кількість
|
Вартість
|
||
|
Синоніми: Чай з Білих дерев Аньцзи, Аньцзи Бай Ча
Аромат: густий, солодкуватий, з нотками свіжої зелені.
Смак: свіжий, багатий, насичений, трав'яний.
Післясмак: легкий, ароматний.
Колір настою: смарагдовий.
Дія: бадьорить, підвищує розумову і фізичну активність.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Чай з Аньцзи (округ Хучжоу, повіт Аньцзі).
Батьківщиною сорту є північно-західні передгір'я Тяньмушань у початку річки Хуанпу.
Цей чудовий зелений чай містить тільки весняні бруньки і перші чайні флеші. Спочатку чайний лист підсушують приблизно 8-10 годин, після чого проходить активна дегідратація і підсмажування чаю при температурі приблизно 160-180 градусів. Потім чайний лист охолоджується і обсмажується. Основне завдання подвійного обсмажування - запобігти окисленню і при цьому зберегти максимум корисного в чаї.
Придбати свіжий зелений чай можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.
Як заварювати зелений чай
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.
6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.
7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.
Приємних чаювань!