Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат: яскравий, неповторний, свіжий, з нотками ірису.
Смак: м'який, освіжаючий, з нотками бузку і ірису.
Післясмак: освіжаючий, квітковий, тривалий.
Колір настою: світлий, жовто-зелений.
Дія: тонізує, підвищує настрій.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Зелений Те Гуань Інь зібрано та вироблено в горах провінції Фуцзянь (Китай), округ Ансі.
Те Гуань Інь здобув світову славу завдяки природним квітковим ноток в своєму ароматі, смаку і післясмаку, що є наслідком особливої обробки чайного листа без штучної ароматизації.
За своїми властивостями Зелений Те Гуань Інь дуже близький до зелених чаїв, оскільки є слабоферментірованним. Він м'який на смак, м'яко тонізує, сприяє омолодженню організму.
Тегуньінь приємно пити, заварюючи звичайним в нашій країні способом, в той же час з цим чаєм можна проводити чайну церемонію гунфу ча.
Чудовий в охолодженому вигляді.
Придбати Улун можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Улун поштою.
Як заварювати чай Улун
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.
6. Час настоювання - 3-5 хв. Перелийте чай в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів.
7. Найкращий спосіб заварювання улунів - чайна церемонія Гунфу Ча, або чаювання Пін Ча.
Приємних чаювань!