Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат: квітучі фруктові дерева з нотками печива з топленим молоком.
Смак: густий, насичений, вершковий, з фруктовими нотками.
Післясмак: запашний, квітковий, солодкуватий, тривалий.
Колір настою: жовто-зелений.
Дія: наповнює радістю і спокоєм, надихає, дарує душі крила.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Цей дивовижний і рідкісний високогірний чай, вирощений на висоті 1600 м на чайних плантаціях Хехуаньшань, між плантаціями Да Ю Лін і Лі Шань. Сорт чайних кущів - Чин Шин улун.
Назва гори Хехуаньшань в перекладі з китайської означає "Гора Радості". Це одна з небагатьох вершин на Тайвані, де взимку випадає сніг.
Унікальний клімат плантації надає цьому чаю неповторний аромат і смак, завдяки чому він високо цінується серед колекціонерів вишуканого чаю.
Чудовий чай для особливих подій і для проведення чайних церемоній.
Придбати Улун можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Улун поштою.
Як заварювати улун Гора Радості
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.
6. Час настоювання - 3-5 хв. Перелийте чай в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів.
7. Найкращий спосіб заварювання улунів - чайна церемонія Гунфу Ча, або чаювання Пін Ча.
Приємних чаювань!