Кількість
|
Вартість
|
||
|
Синонимы: Кхудін, ку дін, списи кудін, kuding cha
Аромат: густий.
Смак: терпкий, гіркий.
Післясмак: легкий, ароматний.
Колір настою: смарагдовий.
Дія: нормалізує артеріальний тиск, сприяє схудненню.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Кудін виробляється з листя вічнозеленого субтропічного рослини під назвою Падуб широколистий (llex latifolia).
Збирають ку дін тільки вручну, невеликими партіями, навесні. Потім сировину скручують, прожарюють і сушать на сонці.
Кудін китайці відносять до гірких чаїв, кху ча. Гіркий смак в традиційній китайській медицині співвідноситься з енергією інь, вогнем, серцем і тонким кишечником. Вважається, що гіркий смак усуває зайвий жар і вогонь, застосовується для лікування кашлю та задишки, при захворюваннях шлунка і кишечника, що супроводжуються нудотою, блювотою і запорами. Також гіркота сприяє усуненню застою енергії (ци) в організмі.
Придбати свіжий ку дін можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.
Як заварювати Ку Дін
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1-2 тростинки на 0,3 л води.
4. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.
5. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.
6. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом.
7. Найкраще заварювати чай ку дін протокою.
Приємних чаювань!