Кількість
|
Вартість
|
||
|
Японський чай надзвичайно багатий вітаміном С, він прекрасно бадьорить, підвищує настрій, знімає напругу і сприяє травленню.
Збирають японський чай до 4-х разів на рік, в залежності від погодних умов.
Перший весняний збір японського чаю по праву вважається найкращим, смачним і корисним - такий чай максимально насичений вітамінами, амінокислотами та мінералами.
Саме з першого збору виробляють відомий японський чай Сенча
Так само до відомих сортів японського чаю відносять Гіокуро, Генмайча (чай з прожареним рисом) і порошковий чай Матча
Основні чайні плантації знаходяться на півдні острова Хонсю, а також на островах Сидока і Кюсю. Велика частина чайної продукції Японії проводиться префектурою Сідзуока біля підніжжя гори Фудзіяма.
Кращі сорти Сенчі і вишуканий королівський Гіокуро виробляють також в районі Уджи при Кіото.
Японський чай чудово втамовує спрагу, його регулярне вживання знижує ризик розвитку онкологічних захворювань, підвищує загальний тонус організму, стабілізує рівень цукру в крові. Поліфеноли, присутні в японському чаї, прискорюють метаболічні процеси, завдяки чому японський чай сприяє схудненню.
Крім того, що це дуже корисний чай, він просто дуже смачний і ароматний, особливо за умови правильного приготування.
Обов'язково спробуйте унікальний японський чай!