Кількість
|
Вартість
|
||
|
Синоніми: Гекуро, Гёкуро, Гіокуро
Аромат: яскравий, густий, нагадує ранкову молоду траву, вкриту росою.
Смак: ніжний, трав'янисто - квітковий, солодкуватий.
Післясмак: ніжний, огортуючий, солодкуватий.
Колір настою: яскраво зелений
Дія: цей чай багатий на антиоксиданти і L-теанін, тому він прискорює метаболізм, підвищує працездатність мозку, знижує ризик виникнення онкологічних захворювань, підвищує імунітет.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Завдяки високому вмісту кофеїну добре бадьорить, підвищує концентрацію уваги і заряджає енергією, а L - теанин допомагає нейтралізувати стрес і чудово підвищує настрій.
Придбати Японський чай можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.
Як заварювати чай Гіокуро
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1-2 ч. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 80оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.
6. Час настоювання - 3 хв. Після закінчення максимум 5 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд.
7. Ні в якому разі не заварюйте гіокуро окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.
Приємних чаювань!