Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат: квітковий, жасминовий.
Смак: освіжаючий, з нотками жасмину.
Післясмак: освіжаючий, квітковий.
Колір настою: жовто-зелений.
Дія: прекрасно втамовує спрагу, гармонізує емоційний стан.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Китайський зелений чай з квітами жасмину - це традиційний і відомий у всьому світі зелений чай. Він подарує вам солодкий квітковий аромат, насичений смак і освіжаючу дію.
Аромат жасмину добре знімає нервове напруження, він має дивну заспокійливої силою, ефект якої схожий на дію заспокійливих препаратів.
Така дія жасмину, згідно з дослідженнями німецьких вчених, пов'язано з сполуками, які формують його аромат.
Вони в кілька разів підвищують чутливість нервових рецепторів до GABA - речовин, які містяться в центральній нервовій системі людини і відповідають за стан врівноваженого спокою.
Квіти жасмину також позитивно впливають на сексуальну активність, особливо у прекрасної половини людства.
Придбати свіжий зелений чай можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.
Як заварювати зелений чай
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.
6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.
7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.
Приємних чаювань!