Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат: яскравий, неповторний, медово-квітковий.
Смак: м'який, солодкуватий, освіжаючий, з вершковими та квітково-медовими нотками.
Післясмак: освіжаючий, квітковий з легкою кислинкою.
Колір настою: прозорий, золотисто-зелений.
Дія: тонізує, піднімає настрій і бадьорить, підвищує імунітет, вгамовує спрагу, змімає головний біль.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Зелений Те Гуань Інь "Серце" – це ароматний та ніжний чай тегуаньінь, пресований порційно у вигляді серця. Вага 1 штуки близько 6-8 грам. Чудово тонізує організм, наповнює енергією, покращує самопочуття, зміцнює імунну систему, насичуючи організм вітамінами та корисними мікроелементами. Покращує травлення, допомагає в очищенні організму.
Придбати Улун можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном +380973961369
Відправка поштою в м.Київ та по Україні.
Як заварювати чай Улун
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.
6. Час настоювання - 3-5 хв. Перелийте чай в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів.
7. Найкращий спосіб заварювання улунів - чайна церемонія Гунфу Ча, або чаювання Пін Ча.
Приємних чаювань!