Укр
Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Мій кошик
Опис

Синоніми: високогірний Gaba-чай Алішань Улун, Мінцзянь Улун, Габа-чай Алішань Улун, Габарон-чай Червоний Улун Алішань, бірюзовый (улун) GABA-чай

Аромат: з нотками прянощів і сушених яблук.

Смак: м'який, з нотками прянощів і сушених яблук. Чудовий в охолодженому вигляді.
Післясмак: тривалий, теплий, з нотками сухофруктів.
Колір настою: бурштиновий.
Дія: стимулює роботу головного мозку, підвищує концентрацію уваги, поліпшує пам'ять, заспокоює, знижує артеріальний тиск.
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Цей GABA-чай виготовляють на Тайвані в районі Мінцзянь (округ Нантой) під контролем державної Тайванської Станції з вивчення і поширення чаю.
Технологія виробництва габа-чаю Мінцзянь Улун наступна: зібрані флеши з плантації пров'ялюють, при цьому чайний майстер постійно контролює аромат і, відповідно, ступінь ферментації чаю.
Потім, після перемішування, чай поміщають в вакуумні контейнери для легкої ферментації без доступу кисню на 30 годин, причому через кожні 10 годин чай виймають з вакуумного контейнера і перемішують. Після ферментації флеші просушують, скручують і прожарюють.
За зовнішнім виглядом цей Червоний Улун подібний до сільноферментірованним тайванським улунам сферичної скрутки.
Габа-чай Мінцзянь Улун вирощений на органічної плантації, що підтверджується тайванським міжнародним органом по сертифікації FSII.

Як заварювати GABA-чай Мінцзянь Улун
1. Використовуйте очищену бутильовану воду.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1 ст. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого габа-чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.
6.Час настоювання - 5-20 хв. Після закінчення максимум 30 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Габа-чай можна заварювати 2-3 рази, залежно від часу настоювання кожен раз. Цей чудовий чай не боїться перестої - навіть якщо заварити його занадто міцним, він не буде надто гірким і терпким.
Приємних чаювань!

Мінцзянь Улун, 50 г

Немає в наявності
Артикул: 52132250
400 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Упаковка
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань

«Новою Поштою» по Україні — від 50 грн.

Кур'єром «Нова Пошта» по Києву — від 70 грн.

Детальніше про доставку

  • Грошовий переказ на проблеми за реквізитами IBAN (Приват/Mono)
  • Оплата на рахунок ФОП
  • Онлайн оплата на сайті
  • Накладений платіж (покупець сплачує комісію Нової Пошти 20 грн + 2 % від суми)

Гарантія від виробника 12 місяців.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору