Аромат: м'який і пряний.
Смак: виражений, м'який і пряний.
Післясмак: солодкуватий, тривалий і приємний.
Колір настою: від темно-червоного до насиченого чорного.
Дія: заспокоює, гармонізує емоційний стан, покращує роботу шлунково-кишкового тракту.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Шу пуер 2011 року зібрано та опрацьовано в провінції Юньнань (Китай). Пу-Ер - це чай, який виготовляють тільки в цій провінції. Технологія обробки чаю пуер унікальна: чай на кілька місяців залишають зволоженим.
У такому стані він під впливом корисних мікроорганізмів проходить так звану постферментацію.
Цей чай не втрачає своїх властивостей з часом (на відміну від зеленого чаю), навпаки, чим довше витримка, тим цінніше чай Пу-Ер.
Крім того, що це дуже приємний напій, пуер дуже корисний для здоров'я. Він очищає організм від шлаків, сприяє схудненню, відновлює травну систему і приємно заспокоює, знімає стрес і напруження.
Всі ці переваги роблять "Шу Пу-Ер 2011 року" чудовим чаєм на кожен день, особливо з огляду на його якість і вартість.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Пуер поштою.
Як заварювати Пуер
Рекомендуємо заварювати цей чай в гайвані або в невеликому (до 200 мл) глиняному чайнику
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Використовуйте заварник обсягом не більше 200 мл, а краще 100-150 мл. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий злегка розколотий ножем чай. Заповніть чаєм 1/3 обсягу заварника (якщо обсяг заварника 100 мл) або 1/5 об'єму заварника (якщо обсяг заварника 200 мл).
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте кришку і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. Це просто фантастика!
5. Для заварювання використовуйте окріп з температурою 80-85оС. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же вилийте її.
6. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо Вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання.
7. Залийте воду в заварник.
8.Час настоювання - близько 30 секунд (не більше!). Після закінчення цього часу перелийте напій з заварника в Ча Хай. Перелийте чай з Ча Хая в маленькі чашечки. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом чайного листя - він уже не такий, як був до заварювання (аромат буде змінюватися з кожним заварюванням).
9. Тепер - не поспішаючи - можна почати пити першу заварку. Пробуючи, маленькими ковточками.
10. Цей чай таким чином можна заварювати близько 10 разів. При цьому смак, аромат і післясмак кожної нової порції різні. Спробуйте заварити його таким чином, і буде нестерпно складно відмовити собі в такому задоволенні надалі. А якщо таку міні-церемонію провести для друзів - ніхто не залишиться байдужим!
11. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи йому охолонути.
Приємних чаювань!