Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат: незвичайний, фантазійний.
Смак: багатий, насичений, солодкий, з вираженою ноткою женьшеню.
Післясмак: дуже яскравий і тривалий, солодкий.
Колір настою: спочатку зеленуватий, потім золотисто-бурштиновий.
Дія: бадьорить, тонізує, дивує, підвищує настрій.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Чай Улун Женьшень - вишуканий і незвичайний чай, особливим способом змішаний з женьшенем, який використовується для посилення і подслащивания смаку, що надає напою приємний солодкуватий післясмак, яке відчувши одного разу, важко сплутати з чимось іншим.
Також женьшень додається для посилення цілющих властивостей цього чаю. Цей улун-чай має яскраво виражене тонізуючу дію, тому його слід вживати в першій половині дня.
Придбати Улун можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Улун поштою.
Як заварювати чай Улун
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.
6. Час настоювання - 3-5 хв. Перелийте чай в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів.
7. Найкращий спосіб заварювання улунів - чайна церемонія Гунфу Ча, або чаювання Пін Ча.
Приємних чаювань!