Кількість
|
Вартість
|
||
|
Синоніми: Шуй Сянь, Шуй Сянь Улун, Нарцис з гір Уі
Аромат: солодкий, довгий.
Смак: освіжаючий и незвичайний, з нотками пряностей.
Післясмак: приємний, яскравий, освіжаючий.
Колір настою: бурштиновий.
Дія: заспокоює, чудово втамовує спрагу, поліпшує концентрацію уваги.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Улун чай Уї Шуй Сян на вигляд легко сплутати з чорним чаєм, але варто вдихнути його аромат і Ви зрозумієте, що це зовсім інший чай.
Вирощують і виробляють цей бірюзовий чай тільки на схилах легендарних гір Уі, що знаходяться на півночі провінції Фуцзянь (Китай).
Його аромат неповторний і багатий, з природними нотками нарциса, а смак виражений, яскравий і освіжаючий. Міцно заварений, прекрасно поєднується практично з усіма солодощами, підкреслюючи і гармонійно доповнюючи їх смак. Уї Шуй Сянь дуже смачний в поєднанні з медом.
Придбати Улун можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Улун поштою.
Як заварювати чай Улун
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.
6. Час настоювання - 3-5 хв. Перелийте чай в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів.
7. Найкращий спосіб заварювання улунів - чайна церемонія Гунфу Ча, або чаювання Пін Ча.
Приємних чаювань!