Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат: освіжаючий, з легкими фруктовими нотками.
Смак: солодкуватий, освіжаючий, з фруктовими нотками.
Післясмак: освіжаючий, солодкий, тривалий.
Колір настою: світлий, жовто-зелений.
Дія: тонізує, підвищує настрій.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Те Гуань Інь Гуо Сян зібрано та вироблено в горах провінції Фуцзянь (Китай), округ Ансі. Цей бірюзовий чай отримав світову славу завдяки природним квітковим ноток в своєму ароматі, смаку і післясмаку, що є наслідком особливої обробки чайного листа без штучної ароматизації.
Те Гуань Інь зелений за своїми властивостями дуже близький до зелених чаїв, оскільки є слабоферментірованним.
Ми рекомендуємо його всім любителям зелених чаїв для заварювання звичайним в нашій країні способом, вдома, на роботі.
Тегуаньінь - прекрасний чай для ресторанів, кафе, барів - він досить стійкий до незначних відхилень в технології заварювання і дає ароматний напій з прекрасним м'яким смаком.
Придбати Улун можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Улун поштою.
Як заварювати чай Улун
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.
6. Час настоювання - 3-5 хв. Перелийте чай в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів.
7. Найкращий спосіб заварювання улунів - чайна церемонія Гунфу Ча, або чаювання Пін Ча.
Приємних чаювань!