Кількість
|
Вартість
|
||
|
Синоніми: высокогірний Gaba-чай Алішань Улун, Габа-чай Алішань Улун, Габарон-чай Червоний Улун Алішань, бірюзовый (улун) GABA-чай
Аромат: яскравий, солодкий, густий, з нотками меду, абрикосу та карамелі.
Смак: густий, з легкою кислинкою, нотками різнотрав'я та домашніх льодяників.
Післясмак: тривалий, солодкуватий.
Колір настою: бурштиновий.
Дія: стимулює роботу головного мозку, підвищує концентрацію уваги, поліпшує пам'ять, заспокоює, знижує артеріальний тиск.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів.
Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Цей унікальний GABA-чай вирощений на Тайвані (гори Алішань, висота плантацій 1200 м) під контролем державної Тайванської Станції з вивчення і поширення чаю.
Головна особливість технології обробки чаю Бурштиновий габа - обробка зібраних паростків без доступу кисню, завдяки чому GABA - чай багатий гамма-аміномасляної кислоти (GABA), яка активізує енергетичні процеси мозку і покращує його кровопостачання. Покращує процеси відновлення різних тканин в організмі, в тому числі м'язів.
Придбати габа-чай можна в нашому інтернет-магазині або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити габа-чай поштою.
Як заварювати Бурштиновий GABA-чай
1. Використовуйте очищену бутильовану воду.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1 ст. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого габа-чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.
6.Час настоювання - 5-20 хв. Після закінчення максимум 30 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Габа-чай можна заварювати 2-3 рази, залежно від часу настоювання кожен раз. Цей чудовий чай не боїться перестої - навіть якщо заварити його занадто міцним, він не буде надто гірким і терпким.
Приємних чаювань!