Кількість
|
Вартість
|
||
|
Синоніми: цимен Хун Ча, Ци Мень Гун Фу Ча, Цименьский Червоний Чай
Аромат: яскравий, з нотками прянощів.
Смак: міцний, без зайвої терпкості, з нотками горіха і прянощів.
Післясмак: виражений, запашний, солодкуватий.
Колір настою: насичений червоно-коричневий.
Дія: бадьорить, допомагає зняти напругу.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Червоний чай "Кімун" - це чай, який виробляється в Китаї (провінція Аньхой) в основному для європейців.
Червоний китайський чай чудово підходить для застілля з найрізноманітнішими стравами. Він подарує Вам хороший темно-червоний настій і дивним чином "розкриє" смак будь-якої страви. Це чудове завершення прийому їжі, яке допоможе організму її засвоїти. Цей чай добре поєднується як з цукром, так і без нього.
Чудово підходить для приготування чайно-трав'яних, чайно-квіткових, а також чайно-алкогольних коктейлів.
Купити китайський чай можна в нашому інтернет-магазині або зателефонувавши за телефоном(098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чорний китайський чай поштою.
Як заварювати червоний (чорний) чай
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Використовуйте заварник обсягом не більше 200 мл, а краще 100-150 мл. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник чай. Заповніть чаєм 1/3 обсягу заварника (якщо обсяг заварника 100 мл) або 1/5 об'єму заварника (якщо обсяг заварника 200 мл).
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте кришку і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. Це просто фантастика!
5. Для заварювання використовуйте окріп з температурою 85-90оС. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же вилийте її.
6. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо Вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання.
7. Залийте воду в заварник.
8.Час настоювання - близько 3 хвилин. Після закінчення цього часу перелийте напій з заварника в Ча Хай. Перелийте чай з Ча Хая в маленькі чашечки. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом чайного листя - він уже не такий, як був до заварювання (аромат буде змінюватися з кожним заварюванням).
9. Тепер - не поспішаючи - можна почати пити першу заварку. Пробуючи, маленькими ковточками.
10. Цей чай таким чином можна заварювати декілька разів. При цьому смак, аромат і післясмак кожної нової порції різні. Спробуйте заварити його таким чином, і буде нестерпно складно відмовити собі в такому задоволенні надалі. А якщо таку міні-церемонію провести для друзів - ніхто не залишиться байдужим!
11. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи йому охолонути.
Приємних чаювань!