Кількість
|
Вартість
|
||
|
Дарджилінг - чай, вирощений в околицях однойменного міста в північній гірській частині Індії в Гімалаях, зібраний і виготовлений з дотриманням певних умов. Плантації знаходяться на висоті 750-2000 метрів над рівнем моря.
При заварюванні виходить напій з витонченим мускатним, злегка терпким смаком і квітковим ароматом. Такі властивості забезпечуються холодною і вологим кліматом, високогірним розташуванням плантацій і особливостями грунту.
Як заварювати чай
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 4-6 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.
5. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках, або перелийте його в окремий посуд.
Приємних чаювань!