Лідер продажу
Золоті Брови
Золоті Брови Золоті Брови

Золоті Брови

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
199.00 грн.
Аромат: багатий, яскравий, з нотками квітів, серед яких домінує орхідея.
Смак: багатий, яскравий, густий і насичений, солодкуватий.
Післясмак: солодкуватий, тривалий, з квітково-фруктовими нотками.
Колір настою: насичений янтарно-коричневий.
Дія: дарує відчуття легкості, надихає, підвищує і гармонізує настрій.

Чай Золоті Брови (або Цзянь Цзюнь Мей) - це не просто розкішний чай. Це справжній витвір мистецтва, яке закохує в себе з першого знайомства.

По-перше, він надзвичайно красивий: скорочення в мініатюрні спіральки золотисті тіпси (бруньки) дійсно схожі за формою на елегантні брови.

По-друге, в цьому червоному чаї все абсолютно: зовнішній вигляд, багатий аромат, густий і насичений смак. А тривалий, запашний і солодкуватий післясмак підсилює відчуття приємного "чайного сп'яніння", яке він гарантовано викликає.

Чай зібраний в горах Уі (провінція Фуцзянь, Китай) - саме там виготовляють також легендарні чаї Да Хун Пао і Лапсанг Сушонг.

Купити чай Золоті Брови можна в нашому інтернет-магазині або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай Золоті Брови поштою.


Як заварювати червоний (чорний) чай

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Використовуйте заварник обсягом не більше 200 мл, а краще 100-150 мл. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник чай. Заповніть чаєм 1/3 обсягу заварника (якщо обсяг заварника 100 мл) або 1/5 об'єму заварника (якщо обсяг заварника 200 мл).

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте кришку і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. Це просто фантастика!

5. Для заварювання використовуйте окріп з температурою 85-90оС. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же вилийте її. 

6. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо Вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання.

7.  Залийте воду в заварник.

8.Час настоювання - близько 3 хвилин. Після закінчення цього часу перелийте напій з заварника в Ча Хай. Перелийте чай з Ча Хая в маленькі чашечки. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом чайного листя - він уже не такий, як був до заварювання (аромат буде змінюватися з кожним заварюванням).

9. Тепер - не поспішаючи - можна почати пити першу заварку. Пробуючи, маленькими ковточками.

10. Цей чай таким чином можна заварювати декілька разів. При цьому смак, аромат і післясмак кожної нової порції різні. Спробуйте заварити його таким чином, і буде нестерпно складно відмовити собі в такому задоволенні надалі. А якщо таку міні-церемонію провести для друзів - ніхто не залишиться байдужим!

11. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи йому охолонути.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....