Кількість
|
Вартість
|
||
|
Синоніми: Генмайча, Геммайтя
Аромат: незвичайний, трав'яний, солодкуватий.
Смак: густий, трав'яний, солодкуватий.
Післясмак: тривалий, солодкий.
Колір настою: світло-зелений.
Дія: втамовує голод, покращує настрій.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
"Генмайча" - це зелений чай з додаванням обсмаженого нешліфований рису. Завдяки цьому "Генмайча" вгамує не тільки спрагу, але і легкий голод.
Батьківщиною цього чаю є Японія.
Генмайча містить невелику кількість кофеїну і відмінно підходить для вечірнього чаювання, так як володіє не дуже сильним тонізуючу дію. Крім того, Генмайча є унікальним джерелом великої кількості білків, які за якістю не поступаються білкам бобових культур, вітамінів і мікроелементів.
Генмайча містить велику кількість вітаміну В1 (тіамін), який допомагає спалювати калорії, сприяє регуляції травлення, а також благотворно впливає на нервову систему і обмін речовин.
Нестача вітаміну В1, супроводжується депресією, порушенням пам'яті, психічного стану, часто виникає при великих алкогольних навантаженнях. Генмайча - багате натуральне джерело вітаміну В1.
Придбати генмайча можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.
Як заварювати чай Генмайча (геммайтя)
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.
6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.
7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.
Приємних чаювань!