Кількість
|
Вартість
|
||
|
Склад: Трава лимонника, мате, гінкго білоба, листя м'яти, ожини, шматочки шипшини, пелюстки квітів троянди, календули і волошки.
Світло-бурштиновий настій має злегка терпкий смак, свіжий лимонно-м'ятний присмак і запашний аромат трав.
Як заварювати чай
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 4-6 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Для заварювання використовуйте воду з температурою 80-90оС.
5. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках, або перелийте його в окремий посуд.
Приємних чаювань!