Укр
Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Мій кошик
Опис

Аромат: солодкий, з нотками свіжої зелені, молока і карамелі.

Смак: м'який, освіжаючий, з легкими трав'яними нотками і молочним теплом.

Післясмак: глибоке, насичене, тривалий, солодкувате.

Колір настою: прозорий, світло-зелений.
Дія: тонізує, заряджає енергією, покращує настрій.
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Сенча Макінохара Асамуші - це зелений чай, зібраний в кінці квітня на плато Макінохара, префектура Сідзуока. Цей зелений чай оброблений водяною парою протягом 30-60 секунд.
У сухому вигляді чай порадує любителів зеленого чаю своїм глибоким зеленим кольором і карамельним ароматом. При заварюванні його аромат, смак і післясмак сильно залежить від того, яким чином його заварили.
Головні правила дуже прості, але дотримуватися їх необхідно неухильно: вода повинна бути м'якою, з температурою не вище 80 С, час настоювання близько хвилини. При подальшому наполяганні в смаку поступово з'являється легка гірчинка. Для отримання настою середньої міцності достатньо однієї чайної ложки чаю на склянку води.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.

Як заварювати чай Сенча Макінохара Асамуши
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат  чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1-2 ч. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.
6.Час настоювання - 1-2 хв. Після закінчення максимум 3 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.
7. Ні в якому разі не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.
Приємних чаювань!

Сенча Макінохара Асамуши, Банка 50 г, Банка 50 г

Немає в наявності
Артикул: 1941330554
250 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Упаковка
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань

«Новою Поштою» по Україні — від 50 грн.

Кур'єром «Нова Пошта» по Києву — від 70 грн.

Детальніше про доставку

  • Грошовий переказ на проблеми за реквізитами IBAN (Приват/Mono)
  • Оплата на рахунок ФОП
  • Онлайн оплата на сайті
  • Накладений платіж (покупець сплачує комісію Нової Пошти 20 грн + 2 % від суми)

Гарантія від виробника 12 місяців.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору