Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат: міцний, з нотками запашних трав і в'ялених фруктів
Смак: яскравий, з нотками в'ялених фруктів
Післясмак: тривалий, освіжаючий
Колір настою: темно-жовтий
Дія: дарує відчуття легкості, освіжає.
Рік виробництва: 2013
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Придбати справжній ПуЕр можна в нашому інтернет-магазині.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Пуер поштою.
Міні Кейк Шен "Зелена Печатка" - зібрано та опрацьовано в провінції Юньнань (Китай). Як відомо, саме в Юньнані виробляють найкращі пуери найвищої якості.
Пуер Шен - це зелений Пу-Ер, або сирий. На початку обробки, до витримування, такий чай має багато спільного з зеленим чаєм, але з роками дозрівання в певних умовах шен пуер, подібно до коштовного провину, стає благороднішим, оксамитові, ароматний і смачніше. Всі його гідності як би "дозрівають", стають досконалими.
Чим приємний
Якщо Ви вже відкрили для себе дивовижний світ шен пуерів, то знаєте, якими різними можуть бути ці чаї, і яке розмаїття чайних станів вони можуть подарувати при правильному зверненні.
Міні Кейк Шен "Зелена Печатка" має яскравий ароматом запашних лісових трав, висушених літнім сонцем, навіть "сплячий" чайний лист виливає аромат трав і в'ялених фруктів. При заварюванні "проливом", або способом Гунфу ча Ви зможете насолоджуватися змінами в ароматі і смаку. Смак у цього шена насичений, приємний, з нотками сухофруктів і лугових трав. Післясмак залишається просто надзвичайно фруктово - трав'яне, з легким відтінком сушеної чорниці або смородини.
Який стан подарує цей пуер?
Насолоджуватися цим чаєм можна протягом всього дня. Ранкова чашка пробуджує, надихає, наповнює творчою енергією і працездатністю.
Цей пуер направить Ваші думки в потрібне русло, зробить Ваші дії чіткими і злагодженими і наповнить ентузіазмом. Ви будете генерувати масу нових ідей і з легкістю справлятися з поставленими завданнями.
Увечері після насиченого дня цей чай допоможе розслабитися, зніме напругу і втому, подарує відчуття гармонії і комфорту. Насолоджуватися цим пуером можна як поодинці, так і в компанії з друзями.
Чим корисний
Міні Кейк Шен "Зелена Печатка" покращує роботу шлунково-кишкового тракту, чудово виводить з організму шлаки і токсини, є чудовим засобом від похмілля, сприяє схудненню, прискорює обмін речовин, омолоджує організм в цілому.
Цей чай має середню ступінь постферментаціі і зацікавить як новачків, так і найвимогливіших чайних гурманів.
Прекрасно поєднується з солодощами (медом, горіхами), а також з охолодженими м'ясними стравами.
Як заварювати Пуер
Рекомендуємо заварювати цей чай в гайвані або в невеликому (до 200 мл) глиняному чайнику
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Використовуйте заварник обсягом не більше 200 мл, а краще 100-150 мл. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий злегка розколотий ножем чай. Заповніть чаєм 1/3 обсягу заварника (якщо обсяг заварника 100 мл) або 1/5 об'єму заварника (якщо обсяг заварника 200 мл).
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте кришку і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. Це просто фантастика!
5. Для заварювання використовуйте окріп з температурою 80-85оС. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же вилийте її.
6. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо Вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання.
7. Залийте воду в заварник.
8.Час настоювання - близько 30 секунд (не більше!). Після закінчення цього часу перелийте напій з заварника в Ча Хай. Перелийте чай з Ча Хая в маленькі чашечки. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом чайного листя - він уже не такий, як був до заварювання (аромат буде змінюватися з кожним заварюванням).
9. Тепер - не поспішаючи - можна почати пити першу заварку. Пробуючи, маленькими ковточками.
10. Цей чай таким чином можна заварювати близько 10 разів. При цьому смак, аромат і післясмак кожної нової порції різні. Спробуйте заварити його таким чином, і буде нестерпно складно відмовити собі в такому задоволенні надалі. А якщо таку міні-церемонію провести для друзів - ніхто не залишиться байдужим!
11. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи йому охолонути.
Приємних чаювань!