Лідер продажу
Маоцзян з Сіньян
Маоцзян з Сіньян Маоцзян з Сіньян Маоцзян з Сіньян

Маоцзян з Сіньян

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
77.00 грн.

Аромат: яскравий, солодкий аромат весняних квітів в листяному лісі.
Смак: солодкуватий, м'який, повний, трав'янистий.
Післясмак: тривалий, освіжаючий, солодкуватий.
Колір настою: світло-зелений.
Дія: освіжає, тонізує, покращує настрій.

Маоцзян є одним з найвідоміших чаїв Піднебесної. Він цінується гурманами за освіжаючий смак і приємний аромат. Історія цього чаю дуже давня. У 1987 році в окрузі Сіньян - тільки тут і виробляють чай Маоцзян - в древніх гробницях був знайдений чай, датований 875 роком до н.е. Після відкриття чаю на півдні, стародавні китайці згодом поступово починали вирощувати чай в північних провінціях Китаю. Округ Сіньян (провінція Хенань) є одним з найбільш північних регіонів вирощування чаю.

Чайні плантації знаходяться високо в горах, серед густих лісів. Погода тут чітко ділиться на чотири пори року, і навесні, через велику різницю денних і нічних температур, чайні плантації майже завжди вкриті густими туманами. Маоцзян має яскравий аромат - це справжній дар Природи, дбайливо зібраний умілими руками чайних майстрів. Для виробництва 500 г чаю Маоцзян необхідні зібрати 50 тис. Дрібних чайних тіпсів - бруньок, що ще не розкрилися.

Цей чай зібраний в першій декаді квітня.

Придбати свіжий зелений чай можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном  (098) 084-04-72.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.

Як заварювати зелений чай

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г.  сухого чаю на 0,5 л води.

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.

6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.

7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....