Лідер продажу
Маоцзян з Сіньян
Маоцзян з Сіньян Маоцзян з Сіньян

Маоцзян з Сіньян

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
77.00 грн.

Аромат: яскравий, солодкий аромат весняних квітів в листяному лісі.
Смак: солодкуватий, м'який, повний, трав'янистий.
Післясмак: тривалий, освіжаючий, солодкуватий.
Колір настою: світло-зелений.
Дія: освіжає, тонізує, покращує настрій.

Маоцзян є одним з найвідоміших чаїв Піднебесної. Він цінується гурманами за освіжаючий смак і приємний аромат. Історія цього чаю дуже давня. У 1987 році в окрузі Сіньян - тільки тут і виробляють чай Маоцзян - в древніх гробницях був знайдений чай, датований 875 роком до н.е. Після відкриття чаю на півдні, стародавні китайці згодом поступово починали вирощувати чай в північних провінціях Китаю. Округ Сіньян (провінція Хенань) є одним з найбільш північних регіонів вирощування чаю.

Чайні плантації знаходяться високо в горах, серед густих лісів. Погода тут чітко ділиться на чотири пори року, і навесні, через велику різницю денних і нічних температур, чайні плантації майже завжди вкриті густими туманами. Маоцзян має яскравий аромат - це справжній дар Природи, дбайливо зібраний умілими руками чайних майстрів. Для виробництва 500 г чаю Маоцзян необхідні зібрати 50 тис. Дрібних чайних тіпсів - бруньок, що ще не розкрилися.

Цей чай зібраний в першій декаді квітня.

Придбати свіжий зелений чай можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (066) 280-64-23.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.

Як заварювати зелений чай

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г.  сухого чаю на 0,5 л води.

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.

6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.

7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Enter the code in the box below
Продовжити
Новини
 Смола Пуеру. Користь, ефект, особливості
Смола пуеру - чайний продукт, про який навіть в Китаї знають тільки самі спокушені, хоча виробляється Ча Гао (茶 膏) там з давніх часів. Вперше чайна паста (попередниця смоли пуеру) була виготовлена ​​в сьомому столітті нашої ери, за часів правління династії Тан. Незважаючи на стародавність поход..
Що подарувати Батькам
"Ми доти не зможемо зрозуміти батьківську любов, поки самі не станемо батьками."Генрі Уорд Бічер (1813-1887), американський письменник і проповідник...
Що подарувати дівчині
Оскар Уайльд так висловився про жінку: "Жінка створена для того, щоб її любити, а не для того, щоб її розуміти."..
Що подарувати чоловікові
На жаль, не завжди вдається з'ясувати, який подарунок був би бажаним для чоловіка. І це зовсім не означає, що чоловіки не знають, чого хочуть. А хочуть вони багато чого - іноді навіть дуже багато чого. Чоловіки рідко дозволяють собі купувати речі не першої необхідності, концентруючись на основній св..