0
0

Шу Пуер Чун Хао, 2016 р.

Відгуки:
(0)
  • Наявність: Нет в наличии
600.00грн.
  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Тип постферментаціі: Шу Пу-Ери

Форма: Млинець 180 г.

Час збору: 2016р.
Місце збору: провінція Юньнань
Аромат: багатий, виражений, м'який і пряний.
Смак: благородний, оксамитовий, з ноткою волоського горіха.
Післясмак: благородний, запашний, солодкуватий, тривалий і приємний.
Колір настою: від темно-червоного до насиченого чорного.
Дія: заспокоює, гармонізує емоційний стан, покращує роботу шлунково-кишкового тракту.
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Шу Пуер Чун Хао, 2016 р. - чудовий чай для ранкового і денного чаювання.
Один з найбільш делікатних сортів Шу. М'який, без наполегливих земляних ноток. Гармонійний і приємний, добре знімає втому і сонливість. Відмінний пуер для щоденного чаювання вранці і вдень.
Чаювання розслабляє, допомагає позбутися від стресу і перевтоми. Відновлює сили, наповнює натхненням. Концентрує увагу, допомагає зосередитися на виконанні поставлених завдань.
Придбати справжній ПуЕр можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-0472
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Пуер поштою.

Як заварювати Пуер
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані.
2. Використовуйте заварник обсягом не більше 200 мл, а краще 100-150 мл. Обполосніть заварник окропом
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий злегка розколотий ножем чай. Заповніть чаєм 1/3 обсягу заварника (якщо обсяг заварника 100 мл) або 1/5 об'єму заварника (якщо обсяг заварника 200 мл).
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте кришку і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. Це просто фантастика!
5. Для заварювання використовуйте окріп з температурою 90-95оС. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же вилийте її. 
6. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо Вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання.
7.  Залийте воду в заварник.
8. Час настоювання - близько 30 секунд (не більше!). Після закінчення цього часу перелийте напій з заварника в Ча Хай. Перелийте чай з Ча Хая в маленькі чашечки. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом чайного листя - він уже не такий, як був до заварювання (аромат буде змінюватися з кожним заварюванням).
9. Тепер - не поспішаючи - можна почати пити першу заварку. Пробуючи, маленькими ковточками.
10. Цей чай таким чином можна заварювати близько 10 разів. При цьому смак, аромат і післясмак кожної нової порції різні. Спробуйте заварити його таким чином, і буде нестерпно складно відмовити собі в такому задоволенні надалі. А якщо таку міні-церемонію провести для друзів - ніхто не залишиться байдужим!
11. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи йому охолонути.
Приємних чаювань!

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.