Лідер продажу
Шу Пу-Ер 2006
Шу Пу-Ер 2006 Шу Пу-Ер 2006

Шу Пу-Ер 2006

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
120.00 грн.

Аромат: виражений, м'який і пряний.
Смак: оксамитовий, з ноткою волоського горіха.
Післясмак: благородний, запашний, солодкуватий, тривалий і приємний.
Колір настою: від темно-червоного до насиченого чорного.
Дія:заспокоює, гармонізує емоційний стан, покращує роботу шлунково-кишкового тракту.

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Добірна сировина і тривала витримка зробили "Шу Пу-Ер 2006 року" благородним напоєм.

Цей чудовий чай подарує Вам багатий аромат, м'який, оксамитовий і виражений смак і тривалий освіжаючий післясмак.

На відміну від пресованих Пу-Еров, його легше дозувати, оскільки він розсипний. Всі ці переваги (а також інші, які просто неможливо передати словами) роблять "Шу Пу-Ер 2006 року" чудовим чаєм на кожен день.

Він прекрасно поєднується з молоком, а також з різноманітними десертами, особливо з медово-горіховими.

Придбати справжній ПуЕр можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (066) 280-64-23.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Пуер поштою.

Як заварювати Пуер

Рекомендуємо заварювати цей чай в гайвані або в невеликому (до 200 мл) глиняному чайнику
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Використовуйте заварник обсягом не більше 200 мл, а краще 100-150 мл. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий злегка розколотий ножем чай. Заповніть чаєм 1/3 обсягу заварника (якщо обсяг заварника 100 мл) або 1/5 об'єму заварника (якщо обсяг заварника 200 мл).
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте кришку і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. Це просто фантастика!
5. Для заварювання використовуйте окріп з температурою 80-85оС. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же вилийте її. 
6. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо Вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання.
7.  Залийте воду в заварник.
8.Час настоювання - близько 30 секунд (не більше!). Після закінчення цього часу перелийте напій з заварника в Ча Хай. Перелийте чай з Ча Хая в маленькі чашечки. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом чайного листя - він уже не такий, як був до заварювання (аромат буде змінюватися з кожним заварюванням).
9. Тепер - не поспішаючи - можна почати пити першу заварку. Пробуючи, маленькими ковточками.
10. Цей чай таким чином можна заварювати близько 10 разів. При цьому смак, аромат і післясмак кожної нової порції різні. Спробуйте заварити його таким чином, і буде нестерпно складно відмовити собі в такому задоволенні надалі. А якщо таку міні-церемонію провести для друзів - ніхто не залишиться байдужим!
11. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи йому охолонути.
Приємних чаювань!
Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....