Срібні Голки с жасмином, 10г
Срібні Голки с жасмином, 10г Срібні Голки с жасмином, 10г

Срібні Голки с жасмином, 10г

Короткий опис:
Детальніше

Наявність: Є в наявності
55.00 грн.

Синоніми: Срібні Голки, Бай Хао Інь Чжень

Аромат: запашний, свіжий, фантазійний аромат жасмину.

Смак: виражений, багатий, освіжаючий.

Післясмак: солодкий з квітковими нотками, надзвичайно тривалий.

Колір настою: мигдально-жовтий.

Дія: знімає напругу, покращує настрій, гармонізує душевний стан.

Форма: Пресована пластинка.

Сумісність з їжею: рекомендуємо в якості аперитиву, дігестіва після легких закусок або самостійного напою між прийомами їжі.

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.


Срібні Голки (Бай Хао Інь Чжень) - це білий чай найвищої якості. Для його виготовлення збираються тільки не розкрилися голчасті чайні бруньки, вкриті сріблястими ворсинками.

Тому чай і отримав назву Срібні Голки. Готові чаїнки виглядають як витончені голчасті бруньки, вкриті сріблястими ворсинками.

Чай Срібні Голки добре підходить для спекотного літа, так як володіє охолоджуючим ефектом.

З усіх чаїв саме чай Срібні Голки має найвищу профілактичну дію для попередження онкологічних захворювань. В цьому чаї високий вміст вітамінів, амінокислот і пектинів. Він сприяє омолодженню організму.

Любителі чаю описують чай Срібні Голки так: «Білий як хмара, зелений як мрія, чистий як сніг, ароматний як орхідея».


Як заварювати чай Срібні голки

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1-2 ст. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води.

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.

6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай Білий Піон можна заварювати 2-3 рази.

7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....