Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат: квітковий, з нотками вершків
Смак: м'який, з легким присмаком фруктового йогурту
Післясмак: освіжаючий, теплий, з нотками вершків
Колір настою: світлий, жовто-зелений.
Дія: заспокоює, дарує тепло і затишок
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Чудовий китайський бірюзовий чай, в якому природний аромат добірного чайного листа гармонійно доповнений вершковими нотками. Цей незвичайний і дуже приємний аромат - результат особливої технології ароматизації: на одній зі стадій виготовлення чай обробляють молочним екстрактом.
Це прекрасний післяобідній чай, він розслабляє, заспокоює і дарує Вам відчуття комфорту, тепла і затишку.
"Молочний Улун" є одним з чаїв, які відкривають двері в світ чаю вищої якості.
Придбати Улун можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Улун поштою.
Як заварювати чай Улун
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.
6. Час настоювання - 3-5 хв. Перелийте чай в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів.
7. Найкращий спосіб заварювання улунів - чайна церемонія Гунфу Ча, або чаювання Пін Ча.
Приємних чаювань!