Кудін
Кудін Кудін

Кудін

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
85.00 грн.

Синонимы: Кхудін, ку дін, списи кудін, kuding cha

Аромат: густий.
Смак: терпкий, гіркий.
Післясмак: легкий, ароматний.
Колір настою: смарагдовий.
Дія: нормалізує артеріальний тиск, сприяє схудненню.

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.


Кудін виробляється з листя вічнозеленого субтропічного рослини під назвою Падуб широколистий (llex latifolia).

Збирають ку дін тільки вручну, невеликими партіями, навесні. Потім сировину скручують, прожарюють і сушать на сонці.

Кудін китайці відносять до гірких чаїв, кху ча. Гіркий смак в традиційній китайській медицині співвідноситься з енергією інь, вогнем, серцем і тонким кишечником. Вважається, що гіркий смак усуває зайвий жар і вогонь, застосовується для лікування кашлю та задишки, при захворюваннях шлунка і кишечника, що супроводжуються нудотою, блювотою і запорами. Також гіркота сприяє усуненню застою енергії (ци) в організмі.


Придбати свіжий ку дін можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (066) 280-64-23.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.



Як заварювати Ку Дін

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1-2 тростинки на 0,3 л води.

4. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.

5. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай  можна заварювати 2-3 рази.

6. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом.

7. Найкраще заварювати чай ку дін протокою.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Enter the code in the box below
Продовжити
Новини
 Смола Пуеру. Користь, ефект, особливості
Смола пуеру - чайний продукт, про який навіть в Китаї знають тільки самі спокушені, хоча виробляється Ча Гао (茶 膏) там з давніх часів. Вперше чайна паста (попередниця смоли пуеру) була виготовлена ​​в сьомому столітті нашої ери, за часів правління династії Тан. Незважаючи на стародавність поход..
Що подарувати Батькам
"Ми доти не зможемо зрозуміти батьківську любов, поки самі не станемо батьками."Генрі Уорд Бічер (1813-1887), американський письменник і проповідник...
Що подарувати дівчині
Оскар Уайльд так висловився про жінку: "Жінка створена для того, щоб її любити, а не для того, щоб її розуміти."..
Що подарувати чоловікові
На жаль, не завжди вдається з'ясувати, який подарунок був би бажаним для чоловіка. І це зовсім не означає, що чоловіки не знають, чого хочуть. А хочуть вони багато чого - іноді навіть дуже багато чого. Чоловіки рідко дозволяють собі купувати речі не першої необхідності, концентруючись на основній св..