Лідер продажу
Кудін
Кудін Кудін

Кудін

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
43.00 грн.

Синонимы: Кхудін, ку дін, списи кудін, kuding cha

Аромат: густий.
Смак: терпкий, гіркий.
Післясмак: легкий, ароматний.
Колір настою: смарагдовий.
Дія: нормалізує артеріальний тиск, сприяє схудненню.

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.


Кудін виробляється з листя вічнозеленого субтропічного рослини під назвою Падуб широколистий (llex latifolia).

Збирають ку дін тільки вручну, невеликими партіями, навесні. Потім сировину скручують, прожарюють і сушать на сонці.

Кудін китайці відносять до гірких чаїв, кху ча. Гіркий смак в традиційній китайській медицині співвідноситься з енергією інь, вогнем, серцем і тонким кишечником. Вважається, що гіркий смак усуває зайвий жар і вогонь, застосовується для лікування кашлю та задишки, при захворюваннях шлунка і кишечника, що супроводжуються нудотою, блювотою і запорами. Також гіркота сприяє усуненню застою енергії (ци) в організмі.


Придбати свіжий ку дін можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.



Як заварювати Ку Дін

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1-2 тростинки на 0,3 л води.

4. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.

5. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай  можна заварювати 2-3 рази.

6. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом.

7. Найкраще заварювати чай ку дін протокою.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....