Лідер продажу
Колодязь Дракона 2
Колодязь Дракона 2 Колодязь Дракона 2

Колодязь Дракона 2

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
250.00 грн.

Синоніми: Лунцзин, Сіху лунцзин

Аромат: свіжоскошених лугових трав.
Смак: освіжаючий і терпкий.
Післясмак: приємний, освіжаючий, солодкуватий.
Колір настою: жовто-зелений.
Дія: м'яко бадьорить, тонізує.

Колодязь Дракона - всесвітньо відомий чай, також відомий як Сі Ху Лунцзин.

Це чудовий зелений чай, який зібраний і оброблений в провінції Жедзян, в горах, що оточують відоме озеро Сі Ху (Китай). Він має вишуканий смак, освіжаючу і тривалий післясмак.

Справжній чай Лунцзин збирають і обробляють виключно вручну. Особливо цікава технологія його ручної обсмаження на спеціальній сковороді, яка і надає лунцзін його особливий смак.

Цей чудовий чай як правило, вручають в якості почесного подарунка високопоставленим особам, які відвідують Китай. Чи не заварюйте цей чай дуже довго, тому що він, завдяки високому вмісту кофеїну, може стати занадто гірким. Використовуйте для заварювання воду, охолоджену до 60-80 ° С.

Чай Колодязь Дракона 2 збирають у другій-третій декаді квітня.

Купити чай Колодязь Дракона можна в нашому інтернет-магазині або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити зелений чай поштою.


Як заварювати зелений чай

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г.  сухого чаю на 0,5 л води.

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.

6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.

7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....