Кількість
|
Вартість
|
||
|
Синоніми: високогірний Gaba-чай, Алішань Улун, Габа-чай Алішань Улун, Габарон-чай Зелений Улун Алішань, бірюзовый (улун) GABA-чай
Аромат: яскравий, солодкий, густий, з нотками печива та карамелі.
Смак: м'який, трав'янистий, с нотками карамелі.
Післясмак: тривалий, солодкуватий, з нотками свіжої зелені, квітів та фруктів.
Колір настою: жовто-зеленый.
Дія: стимулює роботу головного мозку, підвищує концентрацію уваги, поліпшує пам'ять, заспокоює, знижує артеріальний тиск.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Цей унікальний GABA-чай вирощений на Тайвані (гори Алішань, висота плантацій 1200 м) під наглядом державної Станції з вивчення і поширення чаю.
Технологія виробництва чаю Зелений Алішань наступна: зібрані флеши з плантації пров'ялюють в тіні, потім поміщають в вакуумні контейнери для легкої ферментації без доступу кисню на 10 годин. Після цього флеші просушують, скручують і прожарюють.
За зовнішнім виглядом габа Алішань подібний тайванським улунам сферичної скрутки, проте - це зелений чай.
І хоча він є досить незвичайним, проте подобається практично кожному шанувальнику зеленого чаю, адже його незвичайність полягає в надзвичайній м'якості смаку, яка гармонійно поєднується з вираженим солодкуватим ароматом цього цілющого напою.
Придбати габа-чай можна в нашому інтернет-магазині або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити габа-чай поштою.
Як заварювати габарон-ча Алішань
1. Використовуйте очищену бутильовану воду.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1 ст. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого габа-чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.
6. Час настоювання - 5-20 хв. Після закінчення максимум 30 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Габа-чай можна заварювати 2-3 рази, залежно від часу настоювання кожен раз. На відміну від інших зелених чаїв, Зелений Алішань не боїться занадто гарячої води - навіть якщо заварити його окропом, він не втратить свій аромат і м'який смак.
Приємних чаювань!