Лідер продажу
Червона слива
Червона слива Червона слива

Червона слива

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
100.00 грн.
Аромат: яскравий, солодкий, квітково-фруктовий.
Смак: насичений, оксамитовий, з квітково-фруктовими нотками.
Післясмак: тривалий, з квітково-фруктовими нотками.
Колір настою: насичений червоно-коричневий.
Дія: бадьорить, підвищує настрій.
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Назва Цзю Цюй Хун Мей перекладається як Червона слива з струмка дев'яти поворотів, або простіше - Червона слива. Через спорідненості з Сиху Лун Цзін (сировина схожа, але обробка інша) зустрічається назва Червоний чай

колодязя дракона. Яскравий, підкуповує п'янким характером, врізається в пам'ять і не набридає навіть після сотні чаювань. 


Цей чай виготовляють вихідці з Уїшань, які в 70-ті вимушено переселилися в селища неподалік від Ханчжоу з провінції Фуцзянь, прихопивши з собою тонкощі чайного мистецтва. Зараз технологію виготовлення Цзю

Цюй Хун Мей вважають нематеріальним народним надбанням, що підтверджено офіційно і впливає на популярність сорту - вона продовжує зростати.

Чорний китайський чай чудовий як з цукром, так і без нього. Він є також прекрасним доповненням до будь-яких десертів.

Купити чай Цзю Цюй Хун Мей можна в нашому інтернет-магазині або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чорний чай поштою.

 

Як заварювати червоний (чорний) чай

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Використовуйте заварник обсягом не більше 200 мл, а краще 100-150 мл. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник чай. Заповніть чаєм 1/3 обсягу заварника (якщо обсяг заварника 100 мл) або 1/5 об'єму заварника (якщо обсяг заварника 200 мл).

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте кришку і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. Це просто фантастика!

5. Для заварювання використовуйте окріп з температурою 85-90оС. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же вилийте її. 

6. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо Вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання.

7.  Залийте воду в заварник.

8.Час настоювання - близько 3 хвилин. Після закінчення цього часу перелийте напій з заварника в Ча Хай. Перелийте чай з Ча Хая в маленькі чашечки. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом чайного листя - він уже не такий, як був до заварювання (аромат буде змінюватися з кожним заварюванням).

9. Тепер - не поспішаючи - можна почати пити першу заварку. Пробуючи, маленькими ковточками.

10. Цей чай таким чином можна заварювати декілька разів. При цьому смак, аромат і післясмак кожної нової порції різні. Спробуйте заварити його таким чином, і буде нестерпно складно відмовити собі в такому задоволенні надалі. А якщо таку міні-церемонію провести для друзів - ніхто не залишиться байдужим!

11. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи йому охолонути.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....