Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат: яскравий, солодкий, квітково - фруктовий. З нотками ванілі.
Смак: насичений, оксамитовий, з цитрусово - яблучною кислинкою.
Післясмак: тривалий, з нотками фруктів і ванілі.
Колір настою: червоно - коричневий
Дія: надихає, підвищує настрій
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
"Бі Ло Чунь" - всесвітньо відомий китайський зелений чай. Поряд з класичним Бі Ло Чунем існує кілька різновидів цього чаю, таких як цей повністю ферментований Червоний Бі Ло Чунь, зібраний в провінції Юньнань.
Аромат сухого листа радує своєю розкішною інтенсивністю, особливо якщо помістити сухий чорний чай в прогрітий окропом заварник.
Під час заварювання чай віддає себе повільно, що дозволяє повноцінно заварити його кілька разів за будь-яких обставин.
Смак цього чаю одночасно може бути і міцним і м'яким, в залежності від того, як ви його заварили.
Чудовий чай для шанувальників міцного чорного чаю!
Придбати справжній чорний (червоний) чай можна в нашому інтернет-магазині,
або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.
Як заварювати червоний (чорний) чай
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Використовуйте заварник обсягом не більше 200 мл, а краще 100-150 мл. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник чай. Заповніть чаєм 1/3 обсягу заварника (якщо обсяг заварника 100 мл) або 1/5 об'єму заварника (якщо обсяг заварника 200 мл).
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте кришку і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. Це просто фантастика!
5. Для заварювання використовуйте окріп з температурою 85-90оС. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же вилийте її.
6. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо Вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання.
7. Залийте воду в заварник.
8.Час настоювання - близько 3 хвилин. Після закінчення цього часу перелийте напій з заварника в Ча Хай. Перелийте чай з Ча Хая в маленькі чашечки. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом чайного листя - він уже не такий, як був до заварювання (аромат буде змінюватися з кожним заварюванням).
9. Тепер - не поспішаючи - можна почати пити першу заварку. Пробуючи, маленькими ковточками.
10. Цей чай таким чином можна заварювати декілька разів. При цьому смак, аромат і післясмак кожної нової порції різні. Спробуйте заварити його таким чином, і буде нестерпно складно відмовити собі в такому задоволенні надалі. А якщо таку міні-церемонію провести для друзів - ніхто не залишиться байдужим!
11. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи йому охолонути.
Приємних чаювань!