Кількість
|
Вартість
|
||
|
Класичний чорний чай. Насичений аромат і смак.
Ассам або ассамський чай (Assam) - сорт чорного крупнолистового чаю, що вирощується на північному сході Індії, в долині річки Брахмапутри, між Шиллонг і Східними Гімалаями.
Чай збирається два рази на рік: навесні (березень - квітень) і влітку (липень - вересень).
Ассам легко визначити за специфічним, пряним, трохи квітковим ароматом з незвичайними для чорного чаю медовими нотками. Прекрасно поєднується з молоком, цукром і лимоном.
Придбати справжній чорний (червоний) чай можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.
Як заварювати чай
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 4-6 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.
5. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках, або перелийте його в окремий посуд.
Приємних чаювань!