Кількість
|
Вартість
|
||
|
Синоніми: Срібні Голки, Бай Хао Інь Чжень
Аромат: запашний, свіжий, фантазійний аромат південної квітки.
Смак: виражений, багатий, освіжаючий.
Післясмак: солодкий з квітковими нотками, надзвичайно тривалий.
Колір настою: мигдально-жовтий.
Дія: знімає напругу, покращує настрій, гармонізує душевний стан.
Цукор: ні.
Сумісність з їжею: рекомендуємо в якості аперитиву, дігестіва після легких закусок або самостійного напою між прийомами їжі.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Срібні Голки (Бай Хао Інь Чжень) - це білий чай найвищої якості. Для його виготовлення збираються тільки нерозкриті голчасті чайні бруньки, вкриті сріблястими ворсинками.
Тому чай і отримав назву Срібні Голки. Готові чаїнки виглядають як витончені голчасті бруньки, вкриті сріблястими ворсинками.
Чай Срібні Голки добре підходить для спекотного літа, так як володіє охолоджуючим ефектом.
З усіх чаїв саме чай Срібні Голки має найвищу профілактичну дію для попередження онкологічних захворювань. В цьому чаї високий вміст вітамінів, амінокислот і пектинів. Він сприяє омолодженню організму.
Любителі чаю описують чай Срібні Голки так: «Білий як хмара, зелений як мрія, чистий як сніг, ароматний як орхідея».
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити білий чай поштою.
Як заварювати чай Срібні Голки
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1-2 ст. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм .
6.Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай Білий Піон можна заварювати 2-3 рази.
7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.
Приємних чаювань!