Лідер продажу
Уі Шуй Сян Улун
Уі Шуй Сян Улун Уі Шуй Сян Улун

Уі Шуй Сян Улун

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
132.00 грн.

Синоніми: Шуй Сянь, Шуй Сянь Улун, Нарцис з гір Уі

Аромат: солодкий, довгий.
Смак: освіжаючий и незвичайний, з нотками пряностей.
Післясмак: приємний, яскравий, освіжаючий.
Колір настою: бурштиновий.
Дія: заспокоює, чудово втамовує спрагу, поліпшує концентрацію уваги.

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.



Улун чай Уї Шуй Сян на вигляд легко сплутати з чорним чаєм, але варто вдихнути його аромат і Ви зрозумієте, що це зовсім інший чай.

Вирощують і виробляють цей бірюзовий чай тільки на схилах легендарних гір Уі, що знаходяться на півночі провінції Фуцзянь (Китай).

Його аромат неповторний і багатий, з природними нотками нарциса, а смак виражений, яскравий і освіжаючий. Міцно заварений, прекрасно поєднується практично з усіма солодощами, підкреслюючи і гармонійно доповнюючи їх смак. Уї Шуй Сянь дуже смачний в поєднанні з медом.

Придбати Улун можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Улун поштою.

Як заварювати чай Улун

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г.  сухого чаю на 0,5 л води.

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.

6. Час настоювання - 3-5 хв. Перелийте чай в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів.

7. Найкращий спосіб заварювання улунів - чайна церемонія Гунфу Ча, або чаювання Пін Ча.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....