0
0

Кімун

Відгуки:
(0)
  • Наявність: В наявності
40.00грн.
Доступні варіанти
  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Синоніми: цимен Хун Ча, Ци Мень Гун Фу Ча, Цименьский Червоний Чай

Аромат: яскравий, з нотками прянощів.
Смак: міцний, без зайвої терпкості, з нотками горіха і прянощів.
Післясмак: виражений, запашний, солодкуватий.
Колір настою: насичений червоно-коричневий.
Дія: бадьорить, допомагає зняти напругу.
Увага!  Характеристики чаю описані вище це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Червоний чай "Кімун" - це чай, який виробляється в Китаї (провінція Аньхой) в основному для європейців.

Червоний китайський чай чудово підходить для застілля з найрізноманітнішими стравами. Він подарує Вам хороший темно-червоний настій і дивним чином "розкриє" смак будь-якої страви. Це чудове завершення прийому їжі, яке допоможе організму її засвоїти. Цей чай добре поєднується як з цукром, так і без нього.

Чудово підходить для приготування чайно-трав'яних, чайно-квіткових, а також чайно-алкогольних коктейлів.

Купити китайський чай можна в нашому інтернет-магазині або зателефонувавши за телефоном(098) 084-04-72.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чорний китайський чай поштою.

Як заварювати червоний (чорний) чай

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Використовуйте заварник обсягом не більше 200 мл, а краще 100-150 мл. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник чай. Заповніть чаєм 1/3 обсягу заварника (якщо обсяг заварника 100 мл) або 1/5 об'єму заварника (якщо обсяг заварника 200 мл).

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте кришку і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. Це просто фантастика!

5. Для заварювання використовуйте окріп з температурою 85-90оС. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же вилийте її. 

6. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо Вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання.

7.  Залийте воду в заварник.

8.Час настоювання - близько 3 хвилин. Після закінчення цього часу перелийте напій з заварника в Ча Хай. Перелийте чай з Ча Хая в маленькі чашечки. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом чайного листя - він уже не такий, як був до заварювання (аромат буде змінюватися з кожним заварюванням).

9. Тепер - не поспішаючи - можна почати пити першу заварку. Пробуючи, маленькими ковточками.

10. Цей чай таким чином можна заварювати декілька разів. При цьому смак, аромат і післясмак кожної нової порції різні. Спробуйте заварити його таким чином, і буде нестерпно складно відмовити собі в такому задоволенні надалі. А якщо таку міні-церемонію провести для друзів - ніхто не залишиться байдужим!

11. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи йому охолонути.

Приємних чаювань!

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.