0
0

Кудін

Відгуки:
(0)
  • Наявність: В наявності
43.00грн.
Доступні варіанти
  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Синонимы: Кхудін, ку дін, списи кудін, kuding cha

Аромат: густий.
Смак: терпкий, гіркий.
Післясмак: легкий, ароматний.
Колір настою: смарагдовий.
Дія: нормалізує артеріальний тиск, сприяє схудненню.

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.


Кудін виробляється з листя вічнозеленого субтропічного рослини під назвою Падуб широколистий (llex latifolia).

Збирають ку дін тільки вручну, невеликими партіями, навесні. Потім сировину скручують, прожарюють і сушать на сонці.

Кудін китайці відносять до гірких чаїв, кху ча. Гіркий смак в традиційній китайській медицині співвідноситься з енергією інь, вогнем, серцем і тонким кишечником. Вважається, що гіркий смак усуває зайвий жар і вогонь, застосовується для лікування кашлю та задишки, при захворюваннях шлунка і кишечника, що супроводжуються нудотою, блювотою і запорами. Також гіркота сприяє усуненню застою енергії (ци) в організмі.

Придбати свіжий ку дін можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.

Як заварювати Ку Дін

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1-2 тростинки на 0,3 л води.

4. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.

5. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай  можна заварювати 2-3 рази.

6. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом.

7. Найкраще заварювати чай ку дін протокою.

Приємних чаювань!

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.