0.00грн.
Зробити замовлення- Огляд товару
- Відгуки (0)
Синоніми: Королівський жасмин, Імператорський жасмин
Аромат: густий, солодкуватий, з нотками жасмину.
Смак: свіжий, багатий, насичений, трав'яний.
Післясмак: легкий, ароматний.
Колір настою: смарагдовий.
Дія: бадьорить, підвищує розумову і фізичну активність.
Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Жасминовий чай виробляється в багатьох провінціях Китаю і користуються великою популярністю. Чун Хао Ван виготовляється з молодих нирок і ніжних листочків чайного дерева. Зібраний і оброблений на початку весни чай, зберігається в герметичних приміщеннях до початку сезону цвітіння жасмину. Збір жасмину проходить 4 рази на рік, в травні, влітку в червні і серпні, і восени. Квіти жасмину розпускаються вночі і збираються рано вранці, коли суцвіття знову закриваються. Зібрані квіти поміщаються в прохолодне приміщення. Увечері шари чаю товщиною до 10-15 см поперемінно перекладаються знову розпустилися квітами. Процес ароматизації займає 4-5 годин і може повторюватися до 8-10 раз. Втративши аромат жасмин ретельно вибирається вручну. Щоб зменшити вміст вологи в листі до 6%, чай проходить кінцевий етап сушіння.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.
Як заварювати зелений чай
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г. сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.
6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.
7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.
Приємних чаювань!
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.