Те Гуань Інь Гуо Сян
Те Гуань Інь Гуо Сян Те Гуань Інь Гуо Сян

Те Гуань Інь Гуо Сян

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
75.00 грн.

Аромат: освіжаючий, з легкими фруктовими нотками.

Смак: солодкуватий, освіжаючий, з фруктовими нотками.
Післясмак: освіжаючий, солодкий, тривалий.
Колір настою: світлий, жовто-зелений.
Дія: тонізує, підвищує настрій.

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.



Те Гуань Інь Гуо Сян зібрано та вироблено в горах провінції Фуцзянь (Китай), округ Ансі. Цей бірюзовий чай отримав світову славу завдяки природним квітковим ноток в своєму ароматі, смаку і післясмаку, що є наслідком особливої ​​обробки чайного листа без штучної ароматизації.

Те Гуань Інь зелений за своїми властивостями дуже близький до зелених чаїв, оскільки є слабоферментірованним.

Ми рекомендуємо його всім любителям зелених чаїв для заварювання звичайним в нашій країні способом, вдома, на роботі.

Тегуаньінь - прекрасний чай для ресторанів, кафе, барів - він досить стійкий до незначних відхилень в технології заварювання і дає ароматний напій з прекрасним м'яким смаком.

Придбати Улун можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Улун поштою.



Як заварювати чай Улун

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.

2. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г.  сухого чаю на 0,5 л води.

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 90-95оС.

6. Час настоювання - 3-5 хв. Перелийте чай в окремий посуд. Чай можна заварювати 3-5 разів.

7. Найкращий спосіб заварювання улунів - чайна церемонія Гунфу Ча, або чаювання Пін Ча.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....