0
0

Шен пуер Суан Жіан Мон Ку Кейк 2003

Відгуки:
(0)
  • Наявність: В наявності
2 500.00грн.
  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Тип постферментаціі: Шен Пу-Ери

Форма: Млинець 150 г.
Місце збору: провінція Юньнань
Час збору: 2003
Аромат: солодкий, багатий, з нотками сухофруктів і свіжого печива.
Смак: насичений, що огортає, з нотками печива, апельсинової цедри, з терпкою ноткою, яка перетворюється в солодкий цитрусовий післясмак.
Післясмак: солодкуватий, тривалий, з нотками цитрусових.
Колір настою: бурштиновий.
Дія: прояснює свідомість, розширює сприйняття реальності, надихає, спонукає до активних дій.
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Цей незвичайний пуер надихає буквально з першого вдиху аромату прогрітого чайного листа.
Це дивно, але створюється враження, що цей пуер сам знає, що саме потрібно Вам в цей момент.
Шен Пу-Ер Суан Жіан Мон Ку Кейк задовольнить витончені смаки найвибагливіших чайних гурманів, його можна сміливо подавати в подарунок людям, у яких "все є".
Суан Жіан Мон Ку Кейк 2003 року - шикарний колекційний зелений (сирий, шен) Пу-Ер солідної витримки. Сировиною для цього благородного пуеру є чайне листя і золоті тіпси вікових Пуерних дерев, дбайливо зібрані в горах І У (Yi Wu), округ Сішуаньбанна, що на півдні провінції Юньнань (Китай).
Аромат, як і смак, змінюється з кожним заварюванням, розкриваючи нам нові грані Пуерні характеру. Тут і нотки в'ялених фруктів, і вологі нотки зігрітій на сонці деревної кори, і аромат свежевипеченною здоби, і соковиті яскраві нотки цитруса - багатогранність цього пуеру просто фантастична!
Обов'язково заварюйте його методом гунфу Ча або "протокою", використовуючи для цього маленький глиняний чайник або гайвань.
Насолоджуватися цим чаєм можна і в компанії хороших друзів, і поодинці. Це чай-натхнення, чай-свято. Його дія на Ваше емоційний стан багато в чому залежить від Ваших поточних потреб.
Чашка цього витриманого шен пуеру, випита перед роботою, зробить Ваш день максимально продуктивним, наповненим новими ідеями. В післяобідній час цей шен зніме втому, допоможе впорається з важкою їжею, і до вечора зарядить творчою енергією.
Максимальна ж задоволення від спілкування з шен пуером Суан Жіан Мон Ку Кейк Ви отримаєте, заварюючи його способом гунфу Ча або Пінча в теплій компанії хороших друзів за неквапливою бесідою. Таке чаювання наповнить Вас відчуттям єднання з навколишнім світом, подарує відчуття комфорту і гармонії.

Як заварювати Пуер
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані.
2. Використовуйте заварник обсягом не більше 200 мл, а краще 100-150 мл. Обполосніть заварник окропом
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий злегка розколотий ножем чай. Заповніть чаєм 1/3 обсягу заварника (якщо обсяг заварника 100 мл) або 1/5 об'єму заварника (якщо обсяг заварника 200 мл).
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте кришку і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. Це просто фантастика!
5. Для заварювання використовуйте окріп з температурою 90-95оС. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же вилийте її. 
6. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо Вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання.
7.  Залийте воду в заварник.
8. Час настоювання - близько 30 секунд (не більше!). Після закінчення цього часу перелийте напій з заварника в Ча Хай. Перелийте чай з Ча Хая в маленькі чашечки. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом чайного листя - він уже не такий, як був до заварювання (аромат буде змінюватися з кожним заварюванням).
9. Тепер - не поспішаючи - можна почати пити першу заварку. Пробуючи, маленькими ковточками.
10. Цей чай таким чином можна заварювати близько 10 разів. При цьому смак, аромат і післясмак кожної нової порції різні. Спробуйте заварити його таким чином, і буде нестерпно складно відмовити собі в такому задоволенні надалі. А якщо таку міні-церемонію провести для друзів - ніхто не залишиться байдужим!
11. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи йому охолонути.
Приємних чаювань!


Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.