Шен пуер Суан Жіан Мон Ку Кейк 2003
Шен пуер Суан Жіан Мон Ку Кейк 2003 Шен пуер Суан Жіан Мон Ку Кейк 2003

Шен пуер Суан Жіан Мон Ку Кейк 2003

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
420.00 грн.

Тип постферментаціі: Шен Пу-Ери
Форма: Млинець 150 г.
Місце збору: провінція Юньнань
Час збору: 2003
Аромат: солодкий, багатий, з нотками сухофруктів і свіжого печива.
Смак: насичений, що огортає, з нотками печива, апельсинової цедри, з терпкою ноткою, яка перетворюється в солодкий цитрусовий післясмак.
Післясмак: солодкуватий, тривалий, з нотками цитрусових.
Колір настою: бурштиновий.
Дія: прояснює свідомість, розширює сприйняття реальності, надихає, спонукає до активних дій.
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Придбати справжній ПуЕр можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (066) 280-64-23.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Пуер поштою.

Суан Жіан Мон Ку Кейк 2003 року - шикарний колекційний зелений (сирий, шен) Пу-Ер солідної витримки. Сировиною для цього благородного пуеру є чайне листя і золоті тіпси вікових Пуерних дерев, дбайливо зібрані в горах І У (Yi Wu), округ Сішуаньбанна, що на півдні провінції Юньнань (Китай).

Цей незвичайний пуер надихає буквально з першого вдиху аромату прогрітого чайного листа.


Аромат, як і смак, змінюється з кожним заварюванням, розкриваючи нам нові грані Пуерні характеру. Тут і нотки в'ялених фруктів, і вологі нотки зігрітій на сонці деревної кори, і аромат свежевипеченною здоби, і соковиті яскраві нотки цитруса - багатогранність цього пуеру просто фантастична!


Обов'язково заварюйте його методом гунфу Ча або "протокою", використовуючи для цього маленький глиняний чайник або гайвань.


Насолоджуватися цим чаєм можна і в компанії хороших друзів, і поодинці. Це чай-натхнення, чай-свято. Його дія на Ваше емоційний стан багато в чому залежить від Ваших поточних потреб.

Це дивно, але створюється враження, що цей пуер сам знає, що саме потрібно Вам в цей момент.


Чашка цього витриманого шен пуеру, випита перед роботою, зробить Ваш день максимально продуктивним, наповненим новими ідеями. В післяобідній час цей шен зніме втому, допоможе впорається з важкою їжею, і до вечора зарядить творчою енергією.

Максимальна ж задоволення від спілкування з шен пуером Суан Жіан Мон Ку Кейк Ви отримаєте, заварюючи його способом гунфу Ча або Пінча в теплій компанії хороших друзів за неквапливою бесідою. Таке чаювання наповнить Вас відчуттям єднання з навколишнім світом, подарує відчуття комфорту і гармонії.

Шен Пу-Ер Суан Жіан Мон Ку Кейк задовольнить витончені смаки найвибагливіших чайних гурманів, його можна сміливо подавати в подарунок людям, у яких "все є".

Як заварювати Пуер

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані.

2. Використовуйте заварник обсягом не більше 200 мл, а краще 100-150 мл. Обполосніть заварник окропом

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий злегка розколотий ножем чай. Заповніть чаєм 1/3 обсягу заварника (якщо обсяг заварника 100 мл) або 1/5 об'єму заварника (якщо обсяг заварника 200 мл).

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте кришку і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. Це просто фантастика!

5. Для заварювання використовуйте окріп з температурою 90-95оС. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же вилийте її. 

6. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо Вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання.

7.  Залийте воду в заварник.

8. Час настоювання - близько 30 секунд (не більше!). Після закінчення цього часу перелийте напій з заварника в Ча Хай. Перелийте чай з Ча Хая в маленькі чашечки. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом чайного листя - він уже не такий, як був до заварювання (аромат буде змінюватися з кожним заварюванням).

9. Тепер - не поспішаючи - можна почати пити першу заварку. Пробуючи, маленькими ковточками.

10. Цей чай таким чином можна заварювати близько 10 разів. При цьому смак, аромат і післясмак кожної нової порції різні. Спробуйте заварити його таким чином, і буде нестерпно складно відмовити собі в такому задоволенні надалі. А якщо таку міні-церемонію провести для друзів - ніхто не залишиться байдужим!

11. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи йому охолонути.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....