Укр
Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Мій кошик
Опис

Тип постферментаціі: Шу Пу-Ери

Форма: Млинець 100 г.

Місце збору: провінція Юньнань
Час збору: 2009р.
Аромат: з нотками горіхів та весняної свіжості
Смак: ніжний, рівний, з медово горіховими нотками
Післясмак: тривалий, солодкуватий
Колір настою: коричневий
Дія: надихає, підвищує настрій
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Золота Брунька 2009р.  - чудовий чай для ранкового і денного чаювання.
Один з найбільш делікатних сортів Шу. М'який, без наполегливих земляних ноток. Гармонійний і приємний, добре знімає втому і сонливість. Відмінний пуер для щоденного чаювання вранці і вдень.
Золота Брунька 2009 року дарує відчуття чайного сп'яніння (ефект "Ча Ци").
Чаювання розслабляє, допомагає позбутися від стресу і перевтоми. Відновлює сили, наповнює натхненням. Концентрує увагу, допомагає зосередитися на виконанні поставлених завдань.
Придбати справжній ПуЕр можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (098) 084-04-72
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Пуер поштою.

Як заварювати Пуер
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані.
2. Використовуйте заварник обсягом не більше 200 мл, а краще 100-150 мл. Обполосніть заварник окропом
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий злегка розколотий ножем чай. Заповніть чаєм 1/3 обсягу заварника (якщо обсяг заварника 100 мл) або 1/5 об'єму заварника (якщо обсяг заварника 200 мл).
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте кришку і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. Це просто фантастика!
5. Для заварювання використовуйте окріп з температурою 90-95оС. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же вилийте її. 
6. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо Вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання.
7.  Залийте воду в заварник.
8. Час настоювання - близько 30 секунд (не більше!). Після закінчення цього часу перелийте напій з заварника в Ча Хай. Перелийте чай з Ча Хая в маленькі чашечки. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом чайного листя - він уже не такий, як був до заварювання (аромат буде змінюватися з кожним заварюванням).
9. Тепер - не поспішаючи - можна почати пити першу заварку. Пробуючи, маленькими ковточками.
10. Цей чай таким чином можна заварювати близько 10 разів. При цьому смак, аромат і післясмак кожної нової порції різні. Спробуйте заварити його таким чином, і буде нестерпно складно відмовити собі в такому задоволенні надалі. А якщо таку міні-церемонію провести для друзів - ніхто не залишиться байдужим!
11. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи йому охолонути.
Приємних чаювань!

 

 

Шу Пуер Золота Брунька 100 г, 2009 рік

Немає в наявності
Артикул: 710810
320 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Лист  Пресований
Форма  Млинець
Країна  Китай
Провінція  Юньнань
Дія  Надихає, підвищує настрій, бадьорить, заспокоює, знімає напругу,підвищує працездатність, допомагає боротися з зайвою вагою
Аромат  Глибокий, оксамитовий, з нотками горіхів та весняної свіжості
Смак  Насичений, густий, з медово горіховими нотками, шоколаду та родзинок
Післясмак  Довгий, бархатисто-солодкий, з приємною ягідною кислинкою
Колір настою  Щільний, темно-бурштиновий
Вид  Шу Пуер
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору