Шу Пуер Цзинь Я Гонг Бін 2006 г

Шу Пуер Цзинь Я Гонг Бін 2006 г

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: 10-14 Днів
750.00 грн.

Тип постферментаціі: Шу Пу-Ери

Пресовка: Блін 375 г

Аромат: деревно-горіховий, з відтінками сухофруктів, чорносливу і теплих вершків.

Смак: м'який, що огортає, солодкуватий.

Післясмак: тривалий, солодкувате, оксамитове.

Колір настою: від червоно-коричневого до чорного.

Дія: м'яко зігріває, надихає, піднімає настрій, викликає легку ейфорію, має яскраво вираженими антистресовими властивостями.

Шу Пуер Цзінь Я Гонг Бін (Золоті бруньки) - чудовий пуер 10-ти річної витримки, справжній зразок чайного майстерності.

Сировиною для цього чаю послужили добірні чайні нирки і листочки, зібрані ранньою весною в провінції Юньнань. Гори, вкриті хмарами, і вологий теплий клімат провінції Юньнань створюють ідеальні умови для вирощування і виробництва кращих пуерів.

Завдяки особливій технології вологого скиртування пуер Цзінь Я Гонг Бін набуває витончений і благородний смак і аромат, який залишив байдужим навіть найвибагливіших чайних гурманів.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Пуер Цзінь Я Гонг Бін 2006 року по пошті.

Як заварювати Пуер Цзінь Я Гонг Бін 2006

1. Використовуйте очищену бутильовану воду

2. Промийте заварник окропом

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1 ст. ложки сухого чаю на 0,5 л води.

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.

5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 95оС. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.

6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Пресований Пу-Ер можна заварювати таким чином 5-6 разів.

Приємного чаювання!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....