Шу Пуер 7562 в бамбуковому листі 250 г
Шу Пуер 7562 в бамбуковому листі 250 г Шу Пуер 7562 в бамбуковому листі 250 г

Шу Пуер 7562 в бамбуковому листі 250 г

Короткий опис:
Детальніше

Наявність: Є в наявності
450.00 грн.

Тип постферментаціі: Шу Пу-Ери
Форма: Цеглина 250 г.
Час збору: 2015 рік
Місце збору: Менхай
Аромат: глибокий, з деревно-горіховими відтінками і нотками сушених ягід.
Смак: яскравий, насичений, з нотками запашних трав і ненав'язливою терпкістю.
Післясмак: тривалий, солодкуватий 
Колір настою: коричневий
Дія:  чудово тонізує і ефективно знижує наслідки різних інтоксикацій.

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Шу Пу-Ер, загорнутий в листя бамбука, подібний до благородного коньяку, витриманого в дубовій бочці. Для його виробництва відбирають краще листя чайних дерев, що ростуть на південних високогір'ях провінції Юньнань. Після збору листя акуратно пресують та дбайливо загортають в молоде бамбукове листя. Готові пакунки просушують у спеціальних дров'яних печах. В процесі зберігання бамбук служить не тільки "тарою", але і збагачує смак і аромат чаю трав'янистими нотками бамбукових пагонів.
Знавці пуерів сходяться на думці, що шу пуер, що зберігається в листя бамбука, має потужний тонізуючий ефект, бадьорить, заряжет енергією, допомагає засвоювати важку їжу і знімає наслідки різних інтоксикацій, знижує рівень холестерину в крові.
Крім того, цей чай дивно смачний і багатогранний - заварюючи його методом "протоки" або "гунфу Ча" - Ви отримаєте масу задоволення, насолоджуючись змінами смаків, ароматів і власних чайних станів з кожної піалою.
Крім перерахованого вище, шу пуер, загорнутий в листя бамбука, виглядає екзотично і може стати оригінальним подарунком для людей, у яких "все є".

Як заварювати Пуер

Рекомендуємо заварювати цей чай в гайвані або в невеликому (до 200 мл) глиняному чайнику

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані.

2. Використовуйте заварник обсягом не більше 200 мл, а краще 100-150 мл. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий злегка розколотий ножем чай. Заповніть чаєм 1/3 обсягу заварника (якщо обсяг заварника 100 мл) або 1/5 об'єму заварника (якщо обсяг заварника 200 мл).

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте кришку і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. Це просто фантастика!

5. Для заварювання використовуйте окріп з температурою 90-95оС. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же вилийте її. 

6. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо Вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання.

7.  Залийте воду в заварник.

8.Час настоювання - близько 30 секунд (не більше!). Після закінчення цього часу перелийте напій з заварника в Ча Хай. Перелийте чай з Ча Хая в маленькі чашечки. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом чайного листя - він уже не такий, як був до заварювання (аромат буде змінюватися з кожним заварюванням).

9. Тепер - не поспішаючи - можна почати пити першу заварку. Пробуючи, маленькими ковточками.

10. Цей чай таким чином можна заварювати близько 10 разів. При цьому смак, аромат і післясмак кожної нової порції різні. Спробуйте заварити його таким чином, і буде нестерпно складно відмовити собі в такому задоволенні надалі. А якщо таку міні-церемонію провести для друзів - ніхто не залишиться байдужим!

11. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи йому охолонути.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....