Шу Пуер 7562 в бамбуковому листі 250 г
Шу Пуер 7562 в бамбуковому листі 250 г Шу Пуер 7562 в бамбуковому листі 250 г

Шу Пуер 7562 в бамбуковому листі 250 г

Короткий опис:
Детальніше

Наявність: Є в наявності
450.00 грн.

Тип постферментаціі: Шу Пу-Ери
Форма: Цеглина 250 г.
Час збору: 2015 рік
Місце збору: Менхай
Аромат: глибокий, з деревно-горіховими відтінками і нотками сушених ягід.
Смак: яскравий, насичений, з нотками запашних трав і ненав'язливою терпкістю.
Післясмак: тривалий, солодкуватий 
Колір настою: коричневий
Дія:  чудово тонізує і ефективно знижує наслідки різних інтоксикацій.

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Шу Пу-Ер, загорнутий в листя бамбука, подібний до благородного коньяку, витриманого в дубовій бочці. Для його виробництва відбирають краще листя чайних дерев, що ростуть на південних високогір'ях провінції Юньнань. Після збору листя акуратно пресують та дбайливо загортають в молоде бамбукове листя. Готові пакунки просушують у спеціальних дров'яних печах. В процесі зберігання бамбук служить не тільки "тарою", але і збагачує смак і аромат чаю трав'янистими нотками бамбукових пагонів.
Знавці пуерів сходяться на думці, що шу пуер, що зберігається в листя бамбука, має потужний тонізуючий ефект, бадьорить, заряжет енергією, допомагає засвоювати важку їжу і знімає наслідки різних інтоксикацій, знижує рівень холестерину в крові.
Крім того, цей чай дивно смачний і багатогранний - заварюючи його методом "протоки" або "гунфу Ча" - Ви отримаєте масу задоволення, насолоджуючись змінами смаків, ароматів і власних чайних станів з кожної піалою.
Крім перерахованого вище, шу пуер, загорнутий в листя бамбука, виглядає екзотично і може стати оригінальним подарунком для людей, у яких "все є".

Як заварювати Пуер

Рекомендуємо заварювати цей чай в гайвані або в невеликому (до 200 мл) глиняному чайнику

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат чаю можуть бути зіпсовані.

2. Використовуйте заварник обсягом не більше 200 мл, а краще 100-150 мл. Обполосніть заварник окропом.

3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий злегка розколотий ножем чай. Заповніть чаєм 1/3 обсягу заварника (якщо обсяг заварника 100 мл) або 1/5 об'єму заварника (якщо обсяг заварника 200 мл).

4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте кришку і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. Це просто фантастика!

5. Для заварювання використовуйте окріп з температурою 90-95оС. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же вилийте її. 

6. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо Вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання.

7.  Залийте воду в заварник.

8.Час настоювання - близько 30 секунд (не більше!). Після закінчення цього часу перелийте напій з заварника в Ча Хай. Перелийте чай з Ча Хая в маленькі чашечки. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом чайного листя - він уже не такий, як був до заварювання (аромат буде змінюватися з кожним заварюванням).

9. Тепер - не поспішаючи - можна почати пити першу заварку. Пробуючи, маленькими ковточками.

10. Цей чай таким чином можна заварювати близько 10 разів. При цьому смак, аромат і післясмак кожної нової порції різні. Спробуйте заварити його таким чином, і буде нестерпно складно відмовити собі в такому задоволенні надалі. А якщо таку міні-церемонію провести для друзів - ніхто не залишиться байдужим!

11. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи йому охолонути.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Маленький пуер з сильним характером
Маленька і начебто така що не претендує на вишуканість 50-ти грамова цеглинка шу пуеру 2013 року, раптово здивував своїм потужним енергетичним впливом...
 Смола Пуеру. Користь, ефект, особливості
Смола пуеру - чайний продукт, про який навіть в Китаї знають тільки самі спокушені, хоча виробляється Ча Гао (茶 膏) там з давніх часів. Вперше чайна паста (попередниця смоли пуеру) була виготовлена ​​в сьомому столітті нашої ери, за часів правління династії Тан. Незважаючи на стародавність поход..
Що подарувати Батькам
"Ми доти не зможемо зрозуміти батьківську любов, поки самі не станемо батьками."Генрі Уорд Бічер (1813-1887), американський письменник і проповідник...
Що подарувати дівчині
Оскар Уайльд так висловився про жінку: "Жінка створена для того, щоб її любити, а не для того, щоб її розуміти."..