0
0

Шу Пу-Ер в листі бамбука, 2020

Відгуки:
(0)
  • Наявність: В наявності
450.00грн.
  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Тип постферментаціі: Шу Пу-Ери

Форма: Цеглина, 250 г.
Місце збору: провінція Юньнань
Час збору: 2020 рік
Аромат: легкий деревний, з нотками сушених ягід, чорної горобини і смородини.
Смак: яскраво виражений, деревний, з нотками волоського горіха.
Післясмак: виражений, терпкуватий, що переходить в м'яку солодкуватість.
Колір настою: від червоно-коричневого до чорного.
Дія:  тонізує, прояснює свідомість і спонукає до активної дії. 
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Шу Пу-Ер в листі бамбука, 2020 був зібраний і оброблений за технологією прискореної пост-ферментації в 2020 році, потім витримувався в розсипному вигляді до 2022 року, після чого був спресований у брикети по 250 г.
Це дуже приємний, ароматний і смачний чай, який допомагає сконцентруватися на виконанні важливих завдань і досягненні поставлених цілей.
Шу Пу-Ер в листі бамбука, 2020 має виражену тонізуючу дію.

Як заварювати Пуер
Рекомендуємо заварювати цей чай в гайвані або в невеликому (до 200 мл) глиняному чайнику
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Використовуйте заварник обсягом не більше 200 мл, а краще 100-150 мл. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий злегка розколотий ножем чай. Заповніть чаєм 1/3 обсягу заварника (якщо обсяг заварника 100 мл) або 1/5 об'єму заварника (якщо обсяг заварника 200 мл).
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте кришку і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. Це просто фантастика!
5. Для заварювання використовуйте окріп з температурою 90-95оС. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же вилийте її. 
6. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо Вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання.
7.  Залийте воду в заварник.
8.Час настоювання - близько 30 секунд (не більше!). Після закінчення цього часу перелийте напій з заварника в Ча Хай. Перелийте чай з Ча Хая в маленькі чашечки. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом чайного листя - він уже не такий, як був до заварювання (аромат буде змінюватися з кожним заварюванням).
9. Тепер - не поспішаючи - можна почати пити першу заварку. Пробуючи, маленькими ковточками.
10. Цей чай таким чином можна заварювати близько 10 разів. При цьому смак, аромат і післясмак кожної нової порції різні. Спробуйте заварити його таким чином, і буде нестерпно складно відмовити собі в такому задоволенні надалі. А якщо таку міні-церемонію провести для друзів - ніхто не залишиться байдужим!
11. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи йому охолонути.
Приємних чаювань!

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.