Аромат: багатий, виражений, з нотками сухофруктів.
Смак: благородний, оксамитовий, з квітково-фруктовими нотками.Післясмак: благородний, запашний, солодкуватий, тривалий і приємний.Колір настою: від темно-червоного до насиченого чорного.Дія: заспокоює, гармонізує емоційний стан, покращує роботу шлунково-кишкового тракту.Увага! Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Цей дивовижний чай має довгу історію. Зібрані і оброблені молоді пагони чаю витримувалися в особливих умовах кілька місяців, проходячи прискорену постферментацію.
А потім чай витримувався роками - і, подібно до колекційним коньяків, перетворився в благородний напій - витриманий Шу Пу-Ер.
Чорний пуер не втрачає свої властивості з часом (на відміну від зеленого чаю), навпаки, чим длительней витримка, тим ціннішим є чай Пу-Ер.
Розсипний пуер, на відміну від пресованих Пу-Еров, легше дозувати. Всі ці переваги (а також інші, які просто неможливо передати словами) роблять "Шу Пу-Ер 2001 року" хорошим чаєм для особливих випадків - від зустрічі з друзями до проведення чайної церемонії!
Придбати справжній ПуЕр можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (066) 280-64-23.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити Пуер поштою.
Як заварювати Пуер
Рекомендуємо заварювати цей чай в гайвані або в невеликому (до 200 мл) глиняному чайнику
1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Використовуйте заварник обсягом не більше 200 мл, а краще 100-150 мл. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий злегка розколотий ножем чай. Заповніть чаєм 1/3 обсягу заварника (якщо обсяг заварника 100 мл) або 1/5 об'єму заварника (якщо обсяг заварника 200 мл).
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте кришку і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю. Це просто фантастика!
5. Для заварювання використовуйте окріп з температурою 80-85оС. Залийте воду в прогрітий заварник з чаєм і тут же вилийте її.
6. Знову кілька разів (а краще 5-10 разів) струсіть заварник. Відкрийте кришку - простір навколо Вас наповниться чарівним ароматом цього чудового чаю. Тепер чай готовий до заварювання.
7. Залийте воду в заварник.
8.Час настоювання - близько 30 секунд (не більше!). Після закінчення цього часу перелийте напій з заварника в Ча Хай. Перелийте чай з Ча Хая в маленькі чашечки. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом чайного листя - він уже не такий, як був до заварювання (аромат буде змінюватися з кожним заварюванням).
9. Тепер - не поспішаючи - можна почати пити першу заварку. Пробуючи, маленькими ковточками.
10. Цей чай таким чином можна заварювати близько 10 разів. При цьому смак, аромат і післясмак кожної нової порції різні. Спробуйте заварити його таким чином, і буде нестерпно складно відмовити собі в такому задоволенні надалі. А якщо таку міні-церемонію провести для друзів - ніхто не залишиться байдужим!
11. Цей чай найбільш приємний і корисний, якщо пити його теплим, не даючи йому охолонути.
Приємних чаювань!