Лідер продажу
Сенча Макінохара Фукамуші
Сенча Макінохара Фукамуші Сенча Макінохара Фукамуші

Сенча Макінохара Фукамуші

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
210.00 грн.
Аромат: солодкий, з нотками свіжої зелені, карамелі та печива.
Смак: освіжаючий, з густим маслянистим теплом, з домінуючими нотками зелені.
Післясмак: глибокий, насичений, тривалий, солодкуватий.
Колір настою: густий, не прозорий, світло-зелений.
Дія: тонізує, заряджає енергією, покращує настрій.
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Придбати Японський чай можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (066) 280-64-23.
Сенча Макінохара Фукамуші - це зелений чай, зібраний в кінці квітня на плато Макінохара, префектура Сідзуока. Цей зелений чай оброблений водяною парою протягом 15-20 секунд.
У сухому вигляді чай порадує любителів зеленого чаю своїм глибоким зеленим кольором і карамельним ароматом. При заварюванні його аромат, смак і післясмак сильно залежить від того, яким чином його заварили.
Головні правила дуже прості, але дотримуватися їх необхідно неухильно: вода повинна бути м'якою, з температурою не вище 80 С, час настоювання близько хвилини. При подальшому наполяганні в смаку поступово з'являється легка гірчинка. Для отримання настою середньої міцності достатньо однієї чайної ложки чаю на склянку води.

Як заварювати чай Сенча Макінохара Фукамуші

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат  чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1-2 ч. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.
6.Час настоювання - 1-2 хв. Після закінчення максимум 3 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.
7. Ні в якому разі не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.
Приємних чаювань!


Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....