Лідер продажу
Сенча Макінохара Фукамуші
Сенча Макінохара Фукамуші Сенча Макінохара Фукамуші

Сенча Макінохара Фукамуші

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
99.00 грн.
Аромат: солодкий, з нотками свіжої зелені, карамелі та печива.
Смак: освіжаючий, з густим маслянистим теплом, з домінуючими нотками зелені.
Післясмак: глибокий, насичений, тривалий, солодкуватий.
Колір настою: густий, не прозорий, світло-зелений.
Дія: тонізує, заряджає енергією, покращує настрій.
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.
Придбати Японський чай можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (066) 280-64-23.
Сенча Макінохара Фукамуші - це зелений чай, зібраний в кінці квітня на плато Макінохара, префектура Сідзуока. Цей зелений чай оброблений водяною парою протягом 15-20 секунд.
У сухому вигляді чай порадує любителів зеленого чаю своїм глибоким зеленим кольором і карамельним ароматом. При заварюванні його аромат, смак і післясмак сильно залежить від того, яким чином його заварили.
Головні правила дуже прості, але дотримуватися їх необхідно неухильно: вода повинна бути м'якою, з температурою не вище 80 С, час настоювання близько хвилини. При подальшому наполяганні в смаку поступово з'являється легка гірчинка. Для отримання настою середньої міцності достатньо однієї чайної ложки чаю на склянку води.

Як заварювати чай Сенча Макінохара Фукамуші

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат  чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1-2 ч. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.
6.Час настоювання - 1-2 хв. Після закінчення максимум 3 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.
7. Ні в якому разі не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.
Приємних чаювань!


Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Enter the code in the box below
Продовжити
Новини
 Смола Пуеру. Користь, ефект, особливості
Смола пуеру - чайний продукт, про який навіть в Китаї знають тільки самі спокушені, хоча виробляється Ча Гао (茶 膏) там з давніх часів. Вперше чайна паста (попередниця смоли пуеру) була виготовлена ​​в сьомому столітті нашої ери, за часів правління династії Тан. Незважаючи на стародавність поход..
Що подарувати Батькам
"Ми доти не зможемо зрозуміти батьківську любов, поки самі не станемо батьками."Генрі Уорд Бічер (1813-1887), американський письменник і проповідник...
Що подарувати дівчині
Оскар Уайльд так висловився про жінку: "Жінка створена для того, щоб її любити, а не для того, щоб її розуміти."..
Що подарувати чоловікові
На жаль, не завжди вдається з'ясувати, який подарунок був би бажаним для чоловіка. І це зовсім не означає, що чоловіки не знають, чого хочуть. А хочуть вони багато чого - іноді навіть дуже багато чого. Чоловіки рідко дозволяють собі купувати речі не першої необхідності, концентруючись на основній св..