Лідер продажу
Сенча Макінохара Асамуши
Сенча Макінохара Асамуши Сенча Макінохара Асамуши

Сенча Макінохара Асамуши

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
250.00 грн.
Аромат: солодкий, з нотками свіжої зелені, молока і карамелі.
Смак: м'який, освіжаючий, з легкими трав'яними нотками і молочним теплом.
Післясмак: глибоке, насичене, тривалий, солодкувате.
Колір настою: прозорий, світло-зелений.
Дія: тонізує, заряджає енергією, покращує настрій.

Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Сенча Макінохара Асамуші - це зелений чай, зібраний в кінці квітня на плато Макінохара, префектура Сідзуока. Цей зелений чай оброблений водяною парою протягом 15-20 секунд.
У сухому вигляді чай порадує любителів зеленого чаю своїм глибоким зеленим кольором і карамельним ароматом. При заварюванні його аромат, смак і післясмак сильно залежить від того, яким чином його заварили.
Головні правила дуже прості, але дотримуватися їх необхідно неухильно: вода повинна бути м'якою, з температурою не вище 80 С, час настоювання близько хвилини. При подальшому наполяганні в смаку поступово з'являється легка гірчинка. Для отримання настою середньої міцності достатньо однієї чайної ложки чаю на склянку води.

Придбати Японський чай можна в нашому інтернет-магазині, або зателефонувавши за телефоном (066) 280-64-23.

Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити чай поштою.

Як заварювати чай Сенча Макінохара Асамуши

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат  чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 1-2 ч. ложки сухого чаю без гірки на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.
6.Час настоювання - 1-2 хв. Після закінчення максимум 3 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.
7. Ні в якому разі не заварюйте цей чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.

Приємних чаювань!

Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....