Лідер продажу
Сенча
Сенча Сенча

Сенча

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
58.00 грн.
Аромат: ніжний, свіжий, трав'яний.
Смак: м'який, трав'яний.
Післясмак: довгий, освіжаючий.
Колір настою: світло-зелений.
Дія: тонізує, заряджає енергією.
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Сенча - це традіціоннийі відомий у всьому світі зелений чай.
Це найбільш популярний чай в Японії, він становить 80% чаю, який виробляють в цій країні. Сенча настільки популярна, що проводиться не тільки в Японії, але і в Китаї.
Особливістю технології виробництва Сенчі, як і більшості японських видів чаю, є обробка чайного листа парою протягом 15-20 секунд на протязі не більше 20 годин після збору. Така технологія була принесена в Японію з Китаю разом з самим чаєм в 12 в. н.е. У Китаї ж, починаючи з 13 століття, стала поширюватися технологія прожарювання чайного листа.
За смаком і ароматом різні види Сенчі істотно відрізняються, залежно від сезону збору і місцевості.
Одинарний сорт Сенчі сподобається шанувальникам зеленого чаю, він прекрасно підходить для щоденного вживання. Сенча класу "Преміум" задовольнить вимоги навіть самих витончених чайних гурманів.
Чай зібрано та опрацьовано в Китаї (провінція Фуцзянь).
Цей зелений чай приємний сам по собі, а також в поєднанні з різноманітними квітковими і фруктовими добавками.
Купити чай Сенча можна в нашому інтернет-магазині.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити зелений чай поштою.

Як заварювати зелений чай

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г.  сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.
6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.
7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.
Приємних чаювань!
Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Маленький пуер з сильним характером
Маленька і начебто така що не претендує на вишуканість 50-ти грамова цеглинка шу пуеру 2013 року, раптово здивував своїм потужним енергетичним впливом...
 Смола Пуеру. Користь, ефект, особливості
Смола пуеру - чайний продукт, про який навіть в Китаї знають тільки самі спокушені, хоча виробляється Ча Гао (茶 膏) там з давніх часів. Вперше чайна паста (попередниця смоли пуеру) була виготовлена ​​в сьомому столітті нашої ери, за часів правління династії Тан. Незважаючи на стародавність поход..
Що подарувати Батькам
"Ми доти не зможемо зрозуміти батьківську любов, поки самі не станемо батьками."Генрі Уорд Бічер (1813-1887), американський письменник і проповідник...
Що подарувати дівчині
Оскар Уайльд так висловився про жінку: "Жінка створена для того, щоб її любити, а не для того, щоб її розуміти."..