Лідер продажу
Сенча
Сенча Сенча

Сенча

Короткий опис:
Детальніше

* Тип упаковки:
Наявність: Є в наявності
58.00 грн.
Аромат: ніжний, свіжий, трав'яний.
Смак: м'який, трав'яний.
Післясмак: довгий, освіжаючий.
Колір настою: світло-зелений.
Дія: тонізує, заряджає енергією.
Увага!  Характеристики чаю описані вище - це суб'єктивна думка та відчуття наших ті-тестерів. Для кожної людини наш чай відкриває свій дивовижний світ відчуттів та смаків.

Сенча - це традіціоннийі відомий у всьому світі зелений чай.
Це найбільш популярний чай в Японії, він становить 80% чаю, який виробляють в цій країні. Сенча настільки популярна, що проводиться не тільки в Японії, але і в Китаї.
Особливістю технології виробництва Сенчі, як і більшості японських видів чаю, є обробка чайного листа парою протягом 15-20 секунд на протязі не більше 20 годин після збору. Така технологія була принесена в Японію з Китаю разом з самим чаєм в 12 в. н.е. У Китаї ж, починаючи з 13 століття, стала поширюватися технологія прожарювання чайного листа.
За смаком і ароматом різні види Сенчі істотно відрізняються, залежно від сезону збору і місцевості.
Одинарний сорт Сенчі сподобається шанувальникам зеленого чаю, він прекрасно підходить для щоденного вживання. Сенча класу "Преміум" задовольнить вимоги навіть самих витончених чайних гурманів.
Чай зібрано та опрацьовано в Китаї (провінція Фуцзянь).
Цей зелений чай приємний сам по собі, а також в поєднанні з різноманітними квітковими і фруктовими добавками.
Купити чай Сенча можна в нашому інтернет-магазині.
Доставка в м.Київ та по Україні. Також можна замовити зелений чай поштою.

Як заварювати зелений чай

1. Використовуйте очищену бутильовану воду. При використанні водопровідної води (навіть після фільтрації) смак і аромат білого чаю можуть бути зіпсовані.
2. Обполосніть заварник окропом.
3. Для приготування напою середньої міцності насипте в тільки що прогрітий окропом заварник сухий чай виходячи з пропорції близько 3-4 г.  сухого чаю на 0,5 л води.
4. Закрийте заварник кришкою, візьміть його в руки і кілька разів сильно струсіть. Відкрийте заварник і насолодитеся ароматом прогрітого сухого чаю.
5. Тепер чай готовий до заварювання. Для заварювання використовуйте воду з температурою 60-70оС. Для цього окріп змішайте з кип'яченою водою кімнатної температури з розрахунку 2: 1 в окремій посудині. Залийте отриману воду в прогрітий заварник з чаєм.
6. Час настоювання - 5-10 хв. Після закінчення максимум 10 хвилин розлийте напій з заварника по чашках або перелийте його в окремий посуд. Чай можна заварювати 2-3 рази.
7. Ні в якому разі не заварюйте білий чай окропом - м'який смак і багатий аромат чаю будуть назавжди загублені.
Приємних чаювань!
Ваш відгук: Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
Ваше ім'я:
Оцінка:
Продовжити
Новини
Королівський Кудін
Кудін, або, як його називають в Китаї, гірка трава, не є чаєм у строгому розумінні цього поняття. Це «нечайний чай», тобто напій, який заварюється гарячою водою і п'ється як чай, але робиться не з пагонів чайного дерева...
Японський чай Ґьокуро
Ґьокуро - зелений чай в Японії, що в перекладі означає дорогоцінна або перлова крапля. Він відноситься до елітних високоякісних чаїв...
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....
Сенча Макінохара Асамуші
Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку....