Сенча Макінохара Асамуші

Сенча Макінохара Асамуші

Сенча Макінохара Асамуші - ніжний зелений чай, максимум користі і смаку.

.

«Асамуші» - традиційна обробка чайного листа паром, процес не перевищує 30-60 секунд, тим самим дозволяє зберегти молодому чайному листу максимум своєї користі і смаку.
Сенча (Сента), що з'явився на початку XVII століття, є найпоширенішим сортом зеленого чаю в Японії: він представляє більше 80% від загального виробництва країни. Від префектури Кагосіма на півдні до Ібаракі на півночі багато регіонів займаються його виготовленням, але найбільше його виробляють в Сідзуока.
Існує багато різновидів Сенча, від вельми звичайної до самої вишуканої, кращі з яких збирають з кінця квітня до середини травня. Цей чай, тонкі і плоскі листя якого нагадують голки сосни, дає напій з рослинним йодистим характером.
Листя у формі голок дуже красиві. Настій виливає ніжний запах свіжоскошеної трави, крес-салату і водяного горіха. Цей мутнуватий напій жовтого - фісташки кольору пахне вареною селерою і водоростями. У роті насичений і повнотілий танін обволікає язик живою атакою, яка швидко пом'якшується.
Добре структурований, цей чай заповнює рот рослинними ароматами сурепки, потім триває легкої пихтовой ноткою. Фінал зеленого манго і цедри лайма, витончений і освіжаючий, має велику стійкість.
Чай Cенча містить в собі величезну кількість вітамінів і мікроелементів, прекрасно зміцнює імунітет і є відмінним противірусним засобом.
З давніх-давен Сенча є одним з найпопулярніших напоїв в Японії.
 
  • Підвищує розумовий і фізичний тонус.
  • Виводить токсини з організму і сприяє схудненню.
  • Відмінно вгамовує спрагу і освіжає в спеку.
  • Знижує тиск і зміцнює судини.
  • Знімає нервову напругу і зміцнює нервові клітини.

Спосіб заварювання
Зігрійте посуд для заварювання, додайте на 1 чашку (150-200 мл.) 2 чайні ложки чаю.
Додайте води температурою близько 70-80 градусів. Зачекайте 40 секунд, поки чай завариться.
Після заварювання не залишайте чай в чайнику, щоб уникнути занадто міцної заварки.
Друге заварювання короткий, тривалість 10-15 секунд. Третє заварювання 60-90 секунд.
При повторному і третьому заварюванні рекомендується збільшувати температуру кожен раз приблизно на п'ять градусів.
Приємних чаювань :)
tea-art.ua Posted by tea-art.ua


Products related to this article

Сенча Макінохара Асамуши

Сенча Макінохара Асамуши

Аромат: солодкий, з нотками свіжої зелені, молока і карамелі.Смак: м'який, освіжаючий, з л..

250.00 грн.

Сенча Макінохара Фукамуші

Сенча Макінохара Фукамуші

Аромат: солодкий, з нотками свіжої зелені, карамелі та печива.Смак: освіжаючий, з густим м..

210.00 грн.

Гіокуро

Гіокуро

Синоніми: Гекуро, Гёкуро, ГіокуроАромат: яскравий, густий, нагадує ранкову молоду траву, вкриту..

490.00 грн.